|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
REKLAMACJA KURTKI reserved
Witam. Przed zimą(01.11.12) zakupiłem w danym sklepie kurtkę puchową. Suwak od początku trochę dziwnie działał ale myslalem ze dlatego ze to jest plastikowy taki. Po pewnym czasie suwak zaczął tak jakby u góry kurtki zdzierać ząbki zamka ... z tygodnia na tydzień było gorzej ... ostatnimi czasy suwak nie dopinał zamka ... gdzie nie gdzie zamykał a gdzie nie gdzie były luki ... a dzisiaj całkowicie mi odpadł suwak od kurtki(znalazlem go na ziemi)
Czy to podlega reklamacji ? w koncu nie moge uzywac kurtki wiec moim zdaniem tak ... suwak nie byl szarpany ani zamykany na sile ... normalnie używany kurtka kupiona 01.11.12 ile ma się na reklamację czasu ? jest to materiał taki, że nie da rady wymienić całego zamka, bo to taki ''foliowy'' materiał ... z resztą czemu mam płacić za coś co oni źle wyprodukowali ?! podlega to gwarancji ? mieliście podobne sytuacje ?! przyjmą mi to ? ps: paragon posiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: REKLAMACJA KURTKI reserved
Na reklamację masz dwa lata
![]() ![]() Tylko nie mów, że już dawno zauważyłeś że coś się dzieje (np. w grudniu), tylko np. od miesiąca coś się psuło (bo wadę chyba należy zgłosić w ciągu dwóch miesięcy) ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dokładnie. Idź śmiało, tylko właśnie powiedz, że coś było nie tak od miesiąca, ale zepsuło się w zeszłym tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
trochę się obawiam, bo u mnie w mieście (LUBLIN) przeważnie w takich sytuacjach wszystko zwalają na klienta ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a czy podobna reklamacja podziałałaby by w Stradivariusie, bo mam podobny problem ?
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja dopiero w środę zaniosę kurtkę to powiem czy wgl się udało ... żenada człowiek kupuje drogie ciuchy a rozpier... się po paru dniach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam,ktos wie coś na temat reklamacji w reserved?
mam rozprucie na rękawie marynarki. W reserved są przychylni czy nie jeśli chodzi o reklamacje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.