![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Nocne Marki cz.3 – Całodobowe pitu pituWITAMY! jEST SPAM – JEST IMPREZA! Witamy w 3 już części naszego całodobowym spamu ![]() ![]() HYMN Całodobowo otwarte mamy każdej nocy radę damy Każdej nocki tu siedzimy świtu też się nie boimy W dzień dość często plotkujemy w nocy razem piwkujemy o jedzeniu nawijamy coś dobrego podjadamy NASZA ZACNA EKIPA: ![]() Blond sexi kocia mama, ostatnio lekko zapracowana ale wstaje już z samego rana. Na szczie dalej z nami spamuje i szaleństwa z pracy wypisuje. Ponadto jednego buca ma na karku co jej pierdzi o poranku. Cholernie ją kochamy, zycie za nią oddamy. ![]() Alis tu na wątku jak najbardziej jest w porządku. Wciąż zawzięcie nam spamuje i jagody podgryzuje Jest se trochę bojowniczka co ma chłopa, babe i króliczka. A gdy peta chcesz zapalić w łeb może Ci za to dowalić!!! (Dziewczyna Sayuri) ![]() Sayurek codziennie radosny jak koci wiórek. Spamu sobie nie żałuje, bo codziennie przy tym swe paznokcie piłuje. Kocha taniec i zumbe bardziej niż swoją przyszłą trumne. (Dziewczyna Alis) ![]() nie lubi nas juz ![]() ![]() Nasza ruda mała dla nas doskonała. Z głową w chmurach, czasem kopci se fajura, Czasem walnie duuże piwo lecz jej łepek się nie kiwo ![]() Także z nami klika, choć jest bardzo tajemnicza, wiemy, że to dziecko - kwiat co ma swój odrębny świat. Lubi czasem golnąć winko, raz z chłopaczkiem, raz z dziewczynką. A poza tym - któż się dowie? Nerchie, nawiń coś o sobie! ![]() Nasza wątkowa mama, ta prawdziwa, ta przez swoje pociechy ukochana. A gdy dzieci idą spać Ania hop na wizaz zawsze rade z nami umie dać ![]() Piękna i mądra ale jakże przy tym rozsądna. Na kosmetykach się zna, zawsze dobrą rade nam da. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TOP SPAMERKAMI 2 CZĘSCI: KROL SPAMU ![]() ![]() ![]() Andriejewna – 976 KROLOWA SPAMU ![]() ![]() Alison (ja) – 907 KSIEZNICZKA SPAMU ![]() Sayuri – 744 Poza podium: drabineczka – 418 Cindy28 – 291 beforeyou – 282 AnnaAda– 259 little_redhead– 236 Imperfecta– 223 irenkaaa – 216 Nerchie– 130 Kachaaa– 75 goszzi– 74 czekoladka –60 ![]() Nasz początek: 22.04.2012 ![]() ZAPRASZAMY WSZYSTKIE DO SPAMOWANIA Z NAMI! ![]() Historia spamu: Część I – https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610266 Część II – https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=638072 Szczególne podziękowania dla: Wróżbita Maciej – nasz patron i guru Tesco – całodobowego dostawcy żywności Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-01-21 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki cz.3 – Całodobowe pitu pitu
![]() ![]() Bejbe jesteś wspaniała ![]() ![]() ![]() Kocham Cię <sex> |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
![]() Sayu te pupcie to for you ![]() jak cos nie tak to pisac bo na szy bko robic to wiecie ![]() mam dosc ide spac, nie wiem kiedy wstane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O kuwa
![]() ![]() Znowu muszę jechać później do pracy, wyj.bałam korki suszarką i nie zdążyłam się po ciemku ogarnąć ![]() ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- I znów największy spamer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
no Oliv cos troszke Cie ominelo
![]() aha i sorry Wam ale musialam sobie dowalic te jagody w obrazkach co by mi smakowo wygladalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Spoko kurde, jak zwykle
![]() ![]() I tak ogólnie jak dla mnie i tak zostaniesz jagodowym potworem, mimo, że już po sezonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Grrr ![]() Jak zwykle Oliw ![]() A ranking największych spamiar taki sam jak ostatnio ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witam się porannie i spadam na uczelnię
![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Alisku
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kiepska ze mnie poetka, ale mój były pisał mi wiersze
![]() ![]() zazdroszczę Ci, że idziesz spać, marzę o tym ![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
goszzi
![]() Dzień dobry ![]() Ej nie idę dziś do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliw czemu nie? ![]() ![]() Ja idę spać zaraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sayuśku, ja też tak myślałam
![]() ![]() ![]() Kurde żebym wiedziała że tak będzie to bym wczoraj z Wami siedziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to nie będziesz mieć problemów w pracy z tego powodu? No własnie mogłaś z nami siedzieć :< Ja idę spać bo już nie ogarniam co się dzieje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem kurde, ale mam nadzieję, że nie
![]() ![]() ![]() Ej no należy Ci się, kładz się na zdrowie ![]() ![]() Do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() stwierdziłam, że jak kiedyś nie daj boże zostanie sławny to go skompromituję. chociaż w sumie doskonale robi to sam, ale przynajmniej zarobię ![]() wstań o 6:45, jedź na ćwiczenia... czekaj na nauczyciela (? - jak się mówi na nauczyciela, który prowadzi ćwiczenia?), żeby dowiedzieć się, że zajęć nie będzie, bo stoi w giga korku i 'odrobicie to'. zapłacisz mi za mój stracony sen kobieto ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mowilam ze bedzie nowy jak wstane
Gardlo boli ciagle I ten katar mnie dobija |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Aż taka jestem nudna, że mam ziewającą ikonkę przy nicku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w pracy zawsze się leczą piwem z solą lub wódką z miodem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ty wiesz ile tu wodka kosztuje?
![]() nie lubie wodki piwo srednio https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Noo nie macie nie wiem małpek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
O kuźwa to bym tam Irenko wieczną deprechę miała
![]() Im, ja się z Tobą chętnie emotką zamienię, uwielbiam tego ziewacza! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dobra jestem odpisalam .. teraz zagladam na tel i niema no niema mojego postu
patrze na kompa a nie wyslane malpki to moze sa ale nie takie czyste tylko jakies wkysky itp i to kolekcjonerskie gdzie rzadko kiedy kupisz nie dziw sie tu ( zreszta wszedzie indziej w europie chyba od dawna ) pojemnosc flachy to 0,7l a nie jak w polsce 0,5l w polsce by nie przeszlo jakby pol litra zlikwidowali takze nawet jakby byla malpka to jak myslisz ile moze kosztowac? ![]() sprawdzilam 35cl - prawie 11 euro nie mam nawet jak wyjsc z domu bo na zwolnieniu zreszta po zatruciu nie bede w siebie wody wlewac ktorej niecierpie a jak juz pije to wlewam szybko zeby zapomniec co to za g**o wspomnienia z dziecinstwa bola widocznie |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle, to "gadałam" dzisiaj z matką
![]() I dowiedziałam się, że: - nic nie robię, nie mam życia, jestem pasożytem, - jestem wegetarianinem bo wegetuję zamiast żyć, - jestem chora psychicznie, bo gdybym była w ciąży, to bym ją usunęła - skoro nie chcę mieć dzieci to NIE MOGĘ mieć faceta i mam się rozejść, - po tabletkach anty zeżre mnie osteoporoza i rak macicy - a w ogóle to najpierw się myje podłogi, a potem zamiata. Jaki to człowiek głupi był... ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na mnie to kurde nie działa ![]() 35cl to ile to ml? Nigdy nie mogę zapamiętać co to to cl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
oliv nie ja musialam pochlac
starzy chlali i chlaja dalej a co do mycia podlog a potem zamiatania hehe znam takich co tak robia i zawsze z nich leje sorry a wogole dopiero zauwazylam ze przy moim wierszyku jest cos takiego - ![]() az tak zle ze mna? a 35 cl to chyba cos jak 350ml czyz nie ? pani z baru niech sie wypowie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Właśnie już po napisaniu posta mnie olśniło, że to o to może chodzić.
Właśnie, może Nerchie nas oświeci ![]() I spoko, ja ze swojej mamuśki mam niekończącą się puchę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
ooo prosze, nowy wątek
![]() Dziołszki mało sie odzywam, bo w sumei to bym wiecznie spała. Śpię całą noc, późnej znów z rana moge do południa, i tak właściwie to całą dobę bym mogła gnić.
#30 | |
Konto usunięte
|
dzien dobry
![]() Imperfecta to minka raczej oznacza wieczne zmeczenie ![]() Cytat:
![]() ta Twoja matka czasami dziwnie gada ![]() i do pracy nie poszlas, no wiesz ![]() Zamkneli nasz stary wątek ![]() Sayu wczoraj napisala do moderatorki i jak widac ladnie zamknela ![]() Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-10-11 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.