|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Proszę, pomóżcie, jeśli możecie...
Cześć, Wizażanki!
Jestem nowa, nie wiem czy dobrze umieściłam wątek, ale nie wiem, gdzie mogę kogoś znaleźć. Poszukuję darmowych ebook-ów, następujących książek: - Wszystko jest możliwe - Magda Papuzińska - Uprowadzone - Charlene Lunnon - 3096dni - Natascha Kampusch - Skrzywdzona - Cathy Glass - Zniszcznone dzieciństwo - Shy Keenan - Jak ona mogła - Dana Fowley - Mamusiu dlaczego - David Thomas - Okaleczona - Cathy Glass - Kato-tato, nie-pamiętnik - Halszka Opfer - Skradzione życie - Jayce Dugard - Najsmutniejsze dziecko - Cathy Glass - Dziesięcioletnia rozwódka - Ali Aadżud - Cena mojego życia - Okpara Tina - Pozwól mi odejść - Sarah Jones Proszę nie pisać, żebym poszukała na poszczególnych stronach, bo szukałam i tych książek nie znalazłam. Podawajcie bezpośrednio linki na tym wątku.Jeśli macie linki do stron, gdzie mogę za darmo dostać te ebooki lub same je posiadacie piszcie lub wysyłajcie je na mój e-mail: zaczytana_w_sobie@o2.pl lub igulina99@o2.pl Proszę, pomóżcie! ![]() Edytowane przez cathy_dollanganger Czas edycji: 2012-04-22 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę, pomóżcie, jeśli możecie...
wpisałam te tytuły w wyszukiwarkę chomika i niektóre są, więc możesz śmiało stamtąd ogarnąć te ebooki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.