|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak poznać że to ten?
....
Edytowane przez kajli28 Czas edycji: 2013-05-26 o 14:46 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak poznać że to ten?
Zalogować sie na tym samym forum i troche poudzielac?
Ludzie z forów się spotykaja, albo sa zloty, albo umawiają sie prywatnie.
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
popisać z nim na luzie na tym forum.
Na pewno nie jest doskonały
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie,zaloguj się tam i popisz.
Ja bym walila propsto z mostu w sensie, moze am bylby jego nr gg,napisalabym ,ze ma ciekawe zdanie na ten i ten temat i podpytalabym go o cos.. rozmowa murowana ;p Ale nie nastawiaj się tez tak optymistycznie.. Pamietaj,ze ludzie na forach nie zawsze też są tacy jak to się wydaje na pierwszy rzut oka. Nie podoba mi się też to,że w wieku 28 lat facet nie ma pracy.. teraz wyksztalcenie da się zrobić wieloma sposobami.. a zadna praca nie hańbi.Mnie by to martwiło... w koncu planując z kims zycie dwie osoby niestety dzisiaj muszą zarabiac[chyba,ze ktos juz jest miliarderem].. sprawdz to. Nie bądz taka odrazu,ze hej.Lepiej spojrz na to trochę z dystansu.Łatwiej będzie do tergo podejsc i trochę na zimno ocenić jaki jest.. O wiele lepiej wtedy będziesz wiedziala czy to wlasnie ten czy jednak nie bardzo
|
|
|
#5 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie,że próbuj!!!
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zagadaj
![]() Miałam podobna sytuacje, tez nie wiedzialam co zrobic ale facet mi sie wydawal sympatyczny i w koncu sie odwazyłam, napisalam zaczelismy rozmawiac i jest fajnie spotkalismy sie nawet, jutro mamy sie spotkac kolejny raz dodam ze facet ma 28 lat, tylko ze ja ciut wiecej od Ciebie autorko bo 21 ![]() Warto napisac zeby potem nie zastanawiac sie i nie zalowac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

w sensie, moze am bylby jego nr gg,napisalabym ,ze ma ciekawe zdanie na ten i ten temat i podpytalabym go o cos.. rozmowa murowana