|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymioty
Dziewczyny mam pytanko-jestem w III trymestrze ciąży i powracaja mi wymioty i jakoś chce mi się mniej jeść,lekarz mówi że to dlatego że sie denerwuje ale z tym to nie zawsze tak jest.Czy któraś z Was miała podobnie.Dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymioty
słyszałam o takich przypadkach ,chociaz sama chyba wszytsko zwróciłam w 1 trymestrze
![]() to chyba nic niepokojącego z pkt widzenia medycznego. zadbaj o siebie ,odpoczywaj ,pozwalaj sobie na przysmaki,lekkie ,zdrowe jedzonko ,nawet jesli jest w małych ilosciach nie zaszkodzi bobaskowi. trzymaj sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jestem teraz w trzecim trymestrze ciąży i miewam mdłości (wymioty mnie ominęły!!). Mój lekarz twierdzi, że nawet gdybym jadła mniej - dzieciątku nic nie grozi bo ono sobie poradzi - to czego mu zabraknie weźmie od mamy
![]() Dzieciąto jest coraz większe i ma coraz mniej miejsca, uciska na żołądek (szczególnie gdy jest już ułożone główką w dół - kopie nóżkami w żołądek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jej to odetchnęłam z ulgą bo jak to niektóre baby w ciąży już wbijałam sobie kolejną faze.Najgorsze jest to że bałam się co z dzidzią bo przecież teraz najbardziej przybiera na wadze i na siłe wciskałam w siebie jedzenie.Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.