|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Oszczędzajmy pieniądze- odkupujmy od siebie suknie ślubne!
Dziewczyny!
Po co mają wisieć w szafie? Wiele z nas szuka sukni ślubnej i wiele chce ją juz zdjąć wreszcie z żyrandola. Dogadajmy się wreszcie zamiast tworzyc wątki gdzie kupić albo sprzedać suknię. Jestem absolutnie za kupowaniem używanych sukni ślubnych, sama wzięłam ślub troche ponad miesiąc temu i dużo wysiłku kosztowało mnie znalezienie tańszej sukni, w której będę wyglądała pięknie, bo nie wiedziałąm gdzie szukać. Na początku były salony, ale ceny mnie czasem powalały. Nieco sceptycznie posszłam do komisu...Jak już wybrałam się tam to oczom nie wierzyłam, bo suknie były we wprost idealnym stanie za niską cenę. Pewnie potwierdzi to większość mężatek, że po jednym wieczorze nie da się zniszczyć porządnej sukni. Czytam wątki, że niewielu dziewczynom udaje się sprzedać sukienkę, nad czym ubolewam, bo to są duże pieniadze, które moglyby zaoszczędzic kolejne dziewczyny. Wpisujmy tu swoje oferty i oczekiwania. Nie dajmy naciągać się salonom. Napiszcie co o tym myślicie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszczędzajmy pieniądze- odkupujmy od siebie suknie ślubne!
Bardzo mi przykro, ale na forum jest zakaz dokonywania transakcji kupna\sprzedaży.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.