|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Egzamin zawodowy zsz fryzjer- pomocy:(![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Drogie dziewczynki potrzebuje kazdej info na temat gzaminu zawodowego zsz w zawodzie fryzjer lecz nie chodzi mi o egzamin czeladniczy w cechu tylko o egzamin w okregowej komisji egzaminacyjnej. Z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin zawodowy zsz fryzjer- pomocy:(
Cytat:
Może tu coś znajdziesz. Nie wiem z jakiego okręgu jesteś. Wpisz w Google OKE i nazwę okręgu a po lewej stronie na pasku będziesz miała egzamin maturalny, gimnazjalny i zawodowy między innymi.
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
bylam na tej stronie ale konkretnie chodzi mi o to czy trzeba miec swoich modeli ilu i czy swoje narzedzia, a tam nie pisza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
z tego co wiem OKE przygotowują (dlatego pracodawca ma obowiązek pokryć koszty pierwszego terminu Twojego egzaminu) stanowiska w ośrodkach egzaminacyjnych (szkołach) z pełnym wyposażeniem.
nos do góry - i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
nie, z egzaminami nie mam już nic wspólnego - 3 lata pracy przy nich dało mi popalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja już oczywiście dawno po egzaminach - praktycznym i teoretycznym. Teoretyczny nie mam pojęcia jak mi poszedł, ale mam arkusz, bo można było sobie wziąźć, a praktyczny to jedna wielka MASAKRA. Miałam taką komisję, że strach. Wylosowałam strzyżenie damskie na pazia z modelowaniem. Wszystko jakoś dobrze poszło, ale z omawianiem było krucho. Nie wiem jak to będzie... Trzeba jakoś przeżyć do końca sierpnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.