|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dr Barański ze Słubic![]() Edytowane przez agcik78 Czas edycji: 2011-12-13 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: dr Barański ze Słubic
Ja jestem pacjentką Pana Doktora i to bardzo zadowoloną pacjentką. Jest wspaniałym lekarzem i prawdziwym artystą. Jestem po powiększeniu piersi i operacji nosa. Doktor bardzo wyczerpująco omówił ze mną wszystkie aspekty tego zabiegu, przez cały czas mogłam liczyć na doskonałą opiekę całego personelu w klinice w Słubicach.
To specjalista jakich mało, oby było więcej takich lekarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez agcik78 Czas edycji: 2011-12-13 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jestem w szoku, bo ze mną doktor ustalał najmniejsze szczegóły zabiegu, a jego efekty były dla mnie zachwycające. Naprawdę nie ma najmniejszej rzeczy, z której byłabym niezadowolona przed i po zabiegu.
Rozmawiałaś z doktorem o swoich uwagach? Nie chciałabym tu oceniać czy wyrokować, ale czasem lekarze nie mogą dokonać "niemożliwego", a nam zwykłym śmiertelnikom ![]() Ja pojechałam na konsultację nastawiona na powiększenie mojego biustu z A o kilka rozmiarów i zostałam sprowadzona na ziemię. Teraz bardzo się cieszę, bo wiem, że wyglądałabym nienaturalnie, a takie powiększenie musi być dokonywane stopniowo. Może u Ciebie jest również podobna zależność - nie zawsze wszystko jest możliwe, a wiem, że doktor Barański jest jednym z najlepszych chirurgów w tym kraju, operacji u Niego poddała się właśnie moja przyjaciółka i też jest zachwycona. A jeżeli możesz się tu podzielić tą informacją, to napisz proszę, co poszło nie tak. Sama jestem już kilka miesięcy po korekcie i nie pomogę jak lekarz, ale z pewnością coś już o tym wiem. ![]() Pozdrawiam, Ewelina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja przeszłam u dr. Barańskiego plastyke powłok brzusznych z rekonstrukcja mięśni i powiem tylko że mój brzuch wygląda gorzej niż przed operacją blizny są straszne i można powiedzieć że mnie oszukano bo rekonstrukcja mięśni została wykonana bez użycia siatki częściowo wchłanialnej .Czekam na wydanie opini lekarza biegłego i napewno nie skończy się to sympatycznie.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja wybieram się najpierw do doktora - po proszę go o zwrot kasy za zabieg, potem znajdę kogoś kto naprawi mi to co mam na twarzy ale na pewno nie dam się znowu tam operować. angela255 daj znać jak u Ciebie - masz gg ? moje to -4962714- napisz do mnie. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez agcik78 Czas edycji: 2016-01-19 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dzień dobry.
czy pani podawała dr do sądu ? czy ma pani kontakt z angela255 ? chodzi o nieudana operację brzucha ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Dzień Dobry? Mam pytanie jak załatwiła Pani sprawę z dr Barańskiem ? Chodzi o nieudaną korektę brzucha w jego klinice w Słubicach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.