|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prosze niech mi ktoś doradzi w makijażu, jakim typem jestem
bardzo chciałabym sie dowiedziec jak powinnam sie malować i do jakiego typu pory roku należe. bardzo prosze o pomoc. niestety dysponuje tylko takim zdjęciem ale dodam jeszcze że mam niebiesko zielone oczy. może doradzicie jeszcze coś z fryzurką, aktualnie mam długie włosy i blond baleage, z góry wielkie dzięki
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: prosze niech mi ktoś doradzi w makijażu, jakim typem jestem
Ja moge sie wypowiedziec odnosnie wlosow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce.
kolor wlosow kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, jesli masz piegi to jaki maja one kolor? etc (fajny bobas btw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ten śliczny bobas to córeczka koleżanki i ma na imie Julia, a jeżeli chodzi o mnie to jestem brunetką, nie mam bardzo jasnej cery i dość szybko sie opalam na ładny brązowy kolor, piegów nie mam dużo, troszke na samym nosku a są koloru jaśniutko brązowego, niestety nie mam zdjęcia na którym byłoby lepiej widzieć moją buzie ale mam nadzieje że to co napisałam w jakiś sposób pomoże, i może gdybyście miały to załączyłybyście jakieś fotki co dozmiany mego wyglądu, z góry dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asinek napisał(a): > zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce. > kolor wlosow > kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, > jesli masz piegi to jaki maja one kolor? > etc > (fajny bobas btw ![]() asinek napisał(a): > zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce. > kolor wlosow > kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, > jesli masz piegi to jaki maja one kolor? > etc > (fajny bobas btw ![]() asinek napisał(a): > zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce. > kolor wlosow > kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, > jesli masz piegi to jaki maja one kolor? > etc > (fajny bobas btw ![]() asinek napisał(a): > zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce. > kolor wlosow > kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, > jesli masz piegi to jaki maja one kolor? > etc > (fajny bobas btw ![]() asinek napisał(a): > zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce. > kolor wlosow > kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, > jesli masz piegi to jaki maja one kolor? > etc > (fajny bobas btw ![]() asinek napisał(a): > zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce. > kolor wlosow > kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, > jesli masz piegi to jaki maja one kolor? > etc > (fajny bobas btw ![]() asinek napisał(a): > zdjecie bardzo przeklamuje kolory. Napisz cos o Twojej naturalnej kolorystyce. > kolor wlosow > kolor cery, czy sie opalasz i na jaki kolor, > jesli masz piegi to jaki maja one kolor? > etc > (fajny bobas btw ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ech, ciezka sprawa, mnie sie caly czas wydaje ze jestes wiosenka... Masz rumience?
Ladnie Ci w dlugich wloskach, ale masz owalna buzie wiec wydaje mi sie ze w kazdej lub prawie kazdej fryzurce byloby Ci do twarzy. Co do kolorystki - ja bym Ci troche ciemniej umalowala usta ... Zeby zrownowazyc ciemne wlosy i wyrazna oprawe oczu. I jesli masz zielononiebieskie oczy to cienie w brazach. Ew. fioletach. Problem w tym, ze jesli jestes wiosna to odpowiednie bylyby cienie w cieplej tonacji (rdzawe i cynamonowe odcienei brazu np) a jeslis lato to chlodne (piaskowy bez, szary braz, zlamany fiolet). Niestety nie naleze do zbieraczek zdjec, wiec nie moge nic zalaczyc, ale mam nadzieje ze inne dziewczyny to zrobia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
z tymi rumieńcami to rożnie bywa przeważnie wychodzą kiedy jest ciepło, niestety nie mam już takiego zdjęcia na którym dobrze byłaby widoczna moja buzia, wysyłam to zdjęcie, może coś pospatrzycie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.