|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() biedna sunia
czesc.
mam pewien problem. przyblakala sie do mnie biedna sunia.. juz jest u mnie dwa dni i do tej pory byla grzeczna ale chyba poczula sie troszke pewniej bo dzisiaj zaatakowala moja druga psinke. mam sunie shih tzu i ona jest dosyc drobniutka a przybleda_Lusia mniej wiecej siega troszke wyzej od kolan wiec nie moge pozwolic na cos takiego bo pewnego dnia mala zwyczajnie zagryzie. i mamy jeszcze wielkiego psa ktory jej nie toleruje ale on juz sie powoli przyzwyczaja wiec byla nadzieje ze sie dogadaja... no ale Lusia nie moze juz u mnie zostac bo przez dwie godziny zosaja same i boje sie ze wlasnie wtedy jej cos zrobi.. nie mam sumienia ale chyba bede musiala ja oddac do schroniaska zanim cos zlego sie stanie no chyba ze pomozecie znalezc nowy domek bo moi znajomi maja juz psy a lepiej zeby lusia byla sama.. ale za to w o stosnku do ludzi jest cudowna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: biedna sunia
Załoz watek na dogomania.pl tam postaraja Ci sie pomoc
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
lusia jednak zostanie u nas.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Gratuluje
![]() Mozecie je socjalizowac i zawsze reagowac na najmniejsze oznaki dominacji
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
jak narazie wszystko jest dobrze
![]() ![]() nie zostawiamy ich samych razem i jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Swietnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.