|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Baza danych -pytanie informatyczne...
Moze któraś z Wizażanek "przetłumaczy " to na bardziej zrozumiały dla smiertelnika język
![]() ""Napisac baze danych w C++, musi byc mozliwosc wpisu danych, edycji, usuwania, wyswietlania tabeli produktow. Dodatkowo program musi wszystko zapisywac do pliku" Najbardziej niejasne jest dla mnie to ,że zawsze myslałam,że C++ to język programowania tak jak HTML ,a baze danych...to można by w jakims programie napisac Tak dla wyjasnienia to nie ja będe ta bazę pisać szukam komuś jakichkolwiek materiałow pomocniczych ,a nie bardzo wiem co może być przydatne (a zapytac tego kogoś nie bardzo moge teraz )
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Baza danych -pytanie informatyczne...
C++ to taki język programowania, jak na przykład Pascal, w którym da się napisać programiki, bazę danych też.
język html jest do tego, żeby stronka internetowa jakoś wyglądała, ale to nie jest język programowania |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
jestem laikiem niestety...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Do napisania tego programiku potrzebny bedzie rozszerzony kurs C++, a takich w sieci jest duzo. W podstawowym kursie moze zabraknac opisu wyciagania danych z pliku i i zapisywania danych do pliku. Wedlug mnie jest to najtrudnieszy punkt programu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
scigagnełam ten kurs
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

szukam komuś jakichkolwiek materiałow pomocniczych ,a nie bardzo wiem co może być przydatne (a zapytac tego kogoś nie bardzo moge teraz
)