|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Klub Dla Ciebie
Mam pytanie do Wizażanek,które należą do tego klubu.Czy rzeczywiście można zamówić książki np.tylko raz,a potem nigdy nic nie kupować?Po jakim czasie można się wypisać
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub Dla Ciebie
Z tego co pamiętam, to na ulotce dla wstępujących jest napisane, że bycie w tym klubie jest "niezobowiązujące". Może wystarczy zadzwonić i ich poinformować, że chcesz się wypisać?
Kiedyś zamierzałam zrezygnować, ale zawsze jakąś książkę lub co innego w katalogu wypatrzę
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Z moich obserwacji wynika, że można- nie trzeba się wypisywać
Ja już bardzo dawno nic nie zamawiałam i nikt się o to nie upomina. Przysyłają mi nadal katalogi i tyle.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez tak jest, kiedys zamawialam ale jakos tak wyszlo ze przestalam, katalogi nadal przysyłali (a nie tak jak w Świecie Ksiązki przysyłaja Kasiążke Sezonu) i teraz znowu zaczelam zamawiac, takze nie ma obwa mozna zamawiac kiedy sie chce, i przestac w kazdej chwili, a katalogi zawsze dostajemy no i oim zdaniem wybór wiekszy niz w innych tego typu ksiegarniach
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Potwierdzam. Zamawiałam od nich ksiazki tylko raz. Katalogi przychodziły nadal na moje nazwisko ale nic nie musiałam zamawiac
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi.No nic...chyba trzeba się zapisać
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też należę do tego klubu. Chyba tylko 2 razy coś zamówiłam. Ostatnio już mi nie przysyłają katalogów.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze jak przestana wysylac katalogi to mozna sobie na ich stronie zamowic i na pewno przysla
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiałam chyba 2-3 razy .Katalogi przychodzą nadal. Wypisywać się nie trzeba.
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Katalog dostałam i wybrałam 8 ksiązek,po 7.50 zł kazda.Jutro wyzslze zamówienie.W kazdym razie cena bardzo kusząca mam nadzieję ,ze nie adekwatna do jakości.
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
......
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-25 o 23:44 |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem skąd się wzięło że ja dostaje katalogi. Przychodzą zawsze co miesiąc, rzadko coś zamawiam ale oglądam bo są ciekawe
Gdybym nie miała problemów finansowych to bym naprawdę dużo wartościowych książek zamówiła.
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę jak dostanę nowy katalog, czy jest opcja "wyślij darmowy katalog znajomemu" albo coś, to dam znać
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zamawia co katalog książek czy innych rzeczy ale katalogii przychodzą ciągle aha no i nie ma tam takiego rygoru jak w " Świat Książek" czy jak to się tam zwie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, chyba sama skorzystam. Do tej pory kojarzyłam to ze Światem Książek (moj dziadek należy i dosłownie zasypują go ofertami "promo" i wiadomościami typu: możesz wygrać/wygrałeś 50.000, tylko kup to tamto, zapłać tyle i tyle... Koszmar.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście wolę zamawiać z internetu, na stronie możesz przejrzeć sobie książki, są pogrupowane w kategorie, często są recenzje klientów (dzięki kilku opiniom nie zamówiłam paru bubli). Nie trzeba wypełniać skrupulatnie karty zamówienia i wypisywać tych numerków kolejnych pozycji ![]() Do dziewczyn które już kupowały - właśnie złożyłam pierwszy raz zamówienie, czy rzeczywiście realizacja trwa aż do 3 tygodni, czy mogę liczyć że paczka przyjdzie wcześniej?
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja praktycznie z każdego katalogu coś zamawiam i nigdy nie zawiodłam się - czasem przysyłają też gratisy
Mają ciekawe książki i jak się trafi na promocję to tym bardziej warto kupić. Zazwyczaj kupuję książki z inspiracjami i instrukcjami - jak coś fajnego zrobić samej Polecam. Na przesyłkę nigdy nie czekałam 3 tygodni - zazwyczaj książki mi w tydzień przychodzą, no, może ciut dłużej
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zamówienia przychodziły średnio już po trzech (!) dniach. Raz czekałam tydzień.
Dbają o klientów
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wogóle to powinni zmienić te zasady (powyżej 100zł - przesyłka darmowa). Moje wrodzone skąpstwo nie pozwala mi zamówić poniżej tej kwoty i płacić za przesyłkę. A potem mam wyrzuty sumienia
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam, ze zamowilam sobie kiedys slowniki takie z sowa, slownik wyrazow obcych itd... beznadziejne, prawie nic tam nie ma :/ Slownikow od nich nikomu nie polecam, natomiast inne ksiazki i wogole oferte maja bardzo fajna. Jestem w KDC kilka lat juz, zbieram klubiki i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Możecie wypowiedzieć się na temat czy reguły się nie zmieniły?
Nie mam czasu latać po księgarniach a Świat Kiążki odstrasza mnie koniecznością zamawiania z każdego katalogu, a czytać trzeba ![]() Jest ktoś zapisany? |
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
up up
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
ej mozecie powiedziec bo dostałam od koleżanki a ta koleżanka ma od swojej mamy kolezanki katalog z tymi wszystkimi ksiażkami i chciałabym zamówić sobie kilka ksiązek przez smsa ale chciałabym żeby przyszło to na mój adres jednak musze mieć swój numer klubowy i nie wiem co zrobic żeby go mieć .mam nadzieje że zrozumiecie o co mi chodzi bo troche zawile napisałam
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... Kiedyś w katalogach były takie formularze dla osób spoza KDC, ale ostatnio już tego nie widziałam, więc chyba będzie najlepiej, jeśli zarejestrujesz się na stronie internetowej (adres podaje się po złożeniu zamówienia). Jeśli zamówisz produkty z katalogu, powinnaś otrzymać numer klubowy.
Bardotko, reguły się nie zmieniły, nadal nie trzeba zamawiać co miesiąc. |
|
|
|
|
#26 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiec tu jest wszystko wyjasnione : http://kataloo.pl/1043/klub-dla-ciebie zmienina jest nazwa katalogu, ale moja znajoma z zmieniona nazwa go nadal otrzymuje, a ja juz nie.. dlaczego nie wiem <rozklada rece> ;d;d na szczescie jest internet ;d |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja zawsze zamawiam przez internet i faktycznie nie ma żadnego przymusu do zamówień, po prostu jeśli dłuższy czas nic nie zamówisz (kilka miesięcy), to przestaną wysyłać katalogi, ale wszystko można zobaczyć na necie
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
Świetna księgarnia
Bardzo często korzystam z KDC Nigdy mnie nie zawiedli. Wolę tą księgarnię, niz merlin, czy empik - zresztą nie wiem, czy można ich nawet do Klubiku porównac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

Ja już bardzo dawno nic nie zamawiałam i nikt się o to nie upomina. Przysyłają mi nadal katalogi i tyle.