|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Moja wielka pielęgnacyjna lista życzeń! :)NIEAKTUALNE Witajcie Dziewczyny! ![]() Postanowiłam zebrać tu wszystkie ulubione, sprawdzone przeze mnie pielęgnacyjne kosmetyki, które na pewno mi się przydadzą. Są tu również testowane nowinki, które przypadły mi do gustu oraz te cuda, które chciałabym wypróbować, bo znam je z polecenia – także naszego KWC. Jaśmin w płynie micelarnym Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Kozie mleko: masło, mleczko do ciała, mydło pod prysznic Szampony Antyperspirant (najchętniej Activ i Sensitiv) Mydła pod prysznic (oprócz gumy balonowej i bąbelkowej coli) Blubel- błyszczyk (oprócz kokosowego) Płyny do higieny intymnej Nivea: Lakier do włosów Żele pod prysznic Ujędrniający balsam do ciała My Silhouette! Żel wyszczuplający i modelujący sylwetkę Pomadka do ust Milk&Honey/Classic/HydroCare Płyny do higieny intymnej Męskie - antyperspirant w sprayu silver protect, krem do golenia, balsam po goleniu, krem do twarzy z Q10/DNAge lift, żele pod prysznic Garnier: Mineral, antyperspirant w kulce Seria ujędrniająca i antycellulitowa (żółta)- mleczko do ciała, peeling Olay: Total Effects, Kremowy żel do mycia twarzy Complete Care, Krem odżywczy na noc Gentle Cleansers: Odświeżający żel do mycia twarzy Dermika: Peeling enzymatyczny Delikatny tonik hipoalergiczny do cery bardzo wrażliwej Krem na dzień/na noc Aquaoptima Palmolive: żele pod prysznic peelingi Dove: Żele pod prysznic Peelingi Ujędrniający balsam do ciała Fa: Żele pod prysznic Mydła w płynie Biały Jeleń: Mydła w płynie Żele do higieny intymnej Żele do mycia twarzy Pantene Pro-V : Nature Fusion, szampon do włosów Sprężyste Loki i Fale, Odżywka bez spłukiwania Eveline: Seria Slim Extreme 3D Spa! Odświeżający żel do mycia twarzy Balneokosmetyki Malinowy Zdrój: Biosiarczkowy balsam nawilżająco-odżywczy do ciała Żel głęboko oczyszczający do mycia twarzy Clear, szampon do włosów Pharmaceris, N, Puri – Capilique, Łagodny tonik wzmacniający do twarzy Stiefel, Physiogel, Hypoalergiczny żel myjący do skóry wrażliwej i bardzo wrażliwej Beauty Formulas, Chusteczki oczyszczające i do demakijażu z ekstraktem z ogórka IsisPharma, Ruboril, Krem do skóry ze skłonnością do rumienia i z rozszerzonymi naczynkami Piszcie, proszę, gdy posiadacie cokolwiek z tej listy Jeśli nie znajdziecie w zamian niczego w obu moich wątkach, piszcie co Was szczególnie interesuje. Pod ladą mam jeszcze sporo różności. ![]() Edytowane przez _amaja_ Czas edycji: 2011-09-04 o 22:09 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moja wielka pielęgnacyjna lista życzeń! :)
niestety, nie mam wiecej kosmetykow
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
mam 2 szt. balsamów ujędrniających Dove
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znajdę. Co prawda mam listonoszkę, ale jest na tyle poprzecierana i znoszona, że nie nadaje się raczej do zaoferowania.
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
niestety kosmetyków z Twojej listy nie mam, ale mam książki może coś Ci wpadnie w oko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489675
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Może zajrzysz też na moje ciuszki?
![]() Mogę dać Ci z Ziajki co chcesz, mam prawie wszystko! Dodatkowo żele z Fa, które byś chciala?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.