2011-08-30, 13:04
|
|
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Arsenał z wakacji ;)
Witam Was znalazłam ostatnio w szafce kilka zbędnych mi produktów za które chętnie bym się wymieniłam także przeglądajcie moze znajdziecie coś co was zainteresuje w razie czego piszcie to zrobie Wam zdjęcia tych produktów które chcecie chętnie wymieniłabym sie za kosmetyki do paznokci lakiery itp
* Joanna, Naturia, Maseczka pielęgnująca `Mak i bawełna` do włosów farbowanych 250 ml (zostało ok 90%) maseczka bardzoo wydajna
*Nivea Hair Care, Styling, Pianka do włosów 'Maksymalne utrwalenie' 150ml(zostało 50%)
*Nivea Hair Care, Styling, Volume Sensation, Pianka do włosów 'Zwiększona objętość' 150ml(jeden raz użyta)
* Clairol, Herbal Essences, Uplifting Volume, Lightweight Conditioner (Odżywka nadająca włosom objętość 250 ml(zostało 60%)
* Wella, Shock Waves, Krem 'Po prostu proste'100ml (zostało 10 % także dorzucę w prezencie ;D)
*Kobo Professional, Deep Black Volume Mascara (Tusz zwiększający objętość rzęs)11ml (użyta jeden raz)
*Błyszczyk do ust Inglot Funny 21 8ml(użyty jeden raz)
* Shimmer Lipbalm by H&M balsam do ust 4.8 g( zużyto ok 20 %)
*Avon Clearskin, Immediate Response Blemish Cleanser (Szybko działający żel przeciw wypryskom) 125 ml (zostało 50%)
*Essence, Kajal Pencil 1g (zużyto ok 10%)
|
|
|