|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
sny
Może to dziwne zabrzmi moje pytanie.. ale bardzo mnie zastanawia od czego to zależy.. od 3 dni sni mi sie ten sam chłopak, w snach mnie zazwyczaj przytula, jest to chłopak ktory mnie zauroczył kiedyś, ale od jakiegos czasu w ogole o nim nie mysle, wyleciał mi z głowy, mimo to w snach się pojawia dosc często teraz 3 dni pod rząd, a wczesiej tak sporadycznie co jakiś czas i strasznie mnie to irytuje.. czemu tak się dzieje? może jakieś naukowe wytłumaczenie jest na to xD
ps. nie wiedziałam, w który wątek dopasować ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sny
To znaczy, że Ci sie snił.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
czemu nie sprawdzisz w senniku?
![]() U kobiet znaczenie seksualno-erotyczne, u mężczyzn próba rozliczenia się z samym sobą przez uświadomienie sobie swoich braków. Mężczyzna lub męskość jest pradawnym symbolem świadomości, rozumu, intelektu, zapału i woli z czym często wiążą się takie cechy jak twardość i asertywność. młody mężczyzna: niezmordowana aktywność, niepokój, żądzę czynu lub niepohamowany pociąg seksualny widzieć lub obcować z nim: starszy mężczyzna – otrzymasz dobrą radę, spotkanie z młodym wprowadza niepokój; jeśli młoda dziewczyna spotyka mężczyznę we śnie, w rzeczywistości będzie musiała jeszcze na niego poczekać; kobieta bita we śnie przez mężczyznę jest albo będzie przez niego na jawie niewymownie kochana
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Cukiereczku, zasada, z którą ja się zgadzam jest taka, że jeśli coś Ci się śni- to było/jest/będzie działo się... odwrotnie. Raczej nie szukałabym w takim wypadku sensownego wyjaśnienia, może po prostu jego twarz mignęła Ci gdzieś w Twojej okolicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja go widuje tak co jakiś czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mi się często śni oddział Wermachtu maszerujący moją ulicą. Wolałabym nie doszukiwać się w tym sensu
![]() Starzy znajomi też mi się często śnią, nawet jeśli o nich nie myślę ;]. Tak już chyba ludzki umysł jest skonstruowany, że jakieś wspomnienia, obawy, w mniej lub bardziej racjonalnej wersji pojawiają się w naszych snach ;]. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tematu, moje sny się nigdy nie spełniły. I dobrze, bo czasem jest to jakieś science fiction ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
3 dni to mało mi sie śnił mój kolega z klasy przez prawie 3 miesiące co noc , to był dopiero hardcor ,samo przyszło samo minie, jedyne co możesz zrobic to przeczekac .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może po prostu zauroczenie powraca?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.