|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jak można się zeszpecić...piękne inaczej
dziś będąc u fryzjera wdałam się w rozmowę na temat znanych murzynek beyonce, tyra banks i ich pięknych prostych włosów. okazuje się, że wszystkie noszą peruki. wygooglowałam sobie :"beyonce peruka", :tyra banks peruka" a zdjęcia mnie szokowały.
natknęłam się na fajny artykuł o operacjach plastycznych hollywoodzkich gwiazd i innym poprawianiu przez nie urody. http://lula.pl/lula/1,95647,7118882,Piekne_inaczej.html niezłe zdjęcia polecam |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak można się zeszpecić...piękne inaczej
Cytat:
Co najwyżej robię minę w stylu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałaś, że one wszystkie swoje piękne włosy zawdzięczają perukom/doczepom itp?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ktoś wie coś na temat włosów Jennifer Aniston?
Jak je pielęgnuje itp? Czytałam gdzieś że korzysta z zabiegów keratynowych ale nie wiem na ile jest to sprawdzona informacja
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
nie wiedziałam że Lindsay Lohan i Pamela Anderson tak teraz wyglądają
masakra
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do operacji - lepsze jest wrogiem dobrego...chciały żeby było ładniej, a wyszło odwrotnie, Lohan to już w ogóle katastrofa. W "Nie wierzcie bliźniaczkom" taka była młoda i naturalna
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że znajdę tu nowe rewelacje, ale podzielę się swoimi, może ktoś jeszcze nie słyszał o nich
![]() będąc na wyspach widziałam salony fryzjerskie tylko dla ciemnoskórych kobiet, bo ich włosy wymagają specjalnej pielęgnacji i stylizacji, a peruki czy doczepiane pukle to najczestszy zabieg. Koleżanka, która ma czarnoskórego męża podzieliła się informacja, jaką od niego usłyszała. Otóż oni uwielbiają białe kobiety, bo naprawdę można z nimi w łóżku zaszaleć. Dlaczego? Bo nie martwią się o fryzurę.. podobno "czarne" (sorry, ale tak krócej się pisze ) leżą sztywne, najlepiej z głową poza krawędzią łózka, lub kochają się na jeźdźca. Zatem to nic, że widac im klej, pomyślcie sobie jak musza cierpieć odmawiając sobie łożkowych zabaw..
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Ale czy to naprawdę takie szokujące, że kobieta perukę nosi
No litości... Niech se na głowie nawet narobi i przyklepie, jej głowa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Operacje operacjami, ale po pierwsze swoja robote tez robi wiek, no niestety nie stoimy w miejscu,a czesc z tych zdjec jest zwyczajnie nietrafiona dla tych osob. Kazdemu sie zdarzy czasami takie zdjecie, na którym wyglada jak pasztet i moze byc niezłą antyreklamą.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
też myślałam,że beyonce ma swoje włosy
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Od dawna było wiadomo, że Beyonce nosi peruki. Kiedyś było gdzieś jej zdjęcie w naturalnych włosach, niestety wyglądają marnie. :P Tutaj możecie zobaczyć jej naturalne włosy:
http://imageshack.us/photo/my-images/105/04wb7.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/144/07az4.jpg/ Edytowane przez VanilQ Czas edycji: 2011-09-06 o 21:23 |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Hmm, skoro mają kasę na operacje plastyczne to nie można jakoś zrobić drugiej operacji nanoszącej poprawki?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
ojej no ale jej włosy naturalne przecież nie sa jakies brzydkie, wiele normalnych dziewczyn ma takie...
o ile nosi peruki zeby nie niszczyć prawdziwych włosów stylizacjami, to ok, ale nie znosze jak celebrytki noszą peruki lub doczepiane włosy a twierdzi że oczywiście prawdziwe, takie piękne i wspaniałe trochę jak photoshop.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Chris Rock zrobił film o perukach i doczepianych włosach http://www.youtube.com/watch?v=1m-4qxz08So
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem przeciwna operacjom plastycznym pod warunkiem, że robione są z umiarem. Korekta nosa nikomu nie zaszkodziła, ale poprawianie ust, nosa, wkładanie implantów w policzki, podnoszenie brwi i wszystko inne robione na tej samej twarzy, kiedyś musi się posypać.
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdyby potrafiły zachować umiar to nie wyglądałyby jak pasztety
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Mnie zastanawia, co te kobiety myślą sobie, kiedy patrzą w lustro... Bo to chyba niemożliwe, że nie są świadome tego, jak fatalnie wyglądaj, hm....?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Jak je pielęgnuje itp? Czytałam gdzieś że korzysta z zabiegów keratynowych ale nie wiem na ile jest to sprawdzona informacja

No litości... Niech se na głowie nawet narobi i przyklepie, jej głowa