|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
![]() Czekoladowy braz!!!
Drogie Kobietki! Jak± farb± mo¿na uzyskac piekny, czekoladowy br±z? Mniej wiecej cos takiego jak miala ostatnio Ania Przybylska...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Spróbuj Loreal'a
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czekoladowy braz!!!
Cytat:
ale wiesz z ta farba roznie bywa, moze wyjsc za ciemny itd.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 896
|
A wiesz z jakiej serii?
Niedawno szuka³am i nie znalaz³am w¶ród L'orealu kolorku czekoladowego. Pod jak± nazw± mo¿e siê ukrywaæ kolor czekoladowy? Z³ocistym br±zem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Równiez polecam L'oreal. Kolory s± piekne, czekoladowych br±zów "jest do koloru do wyboru" moze nie pod t± nazw±, ale wpadnij do pierwszej lepszej drogerii i samam zobaczysz
![]() ![]() Je¿eli chodzi o z³oty br±z to chyba bêdzie za z³oty ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 054
|
Polecam kasztan Loreal Casting - na w³osach wychodzi piêkny czekoladowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A co powiecie na czekaladowy br±z z wella viva? chce sobie zafarbowac ale nie wiem czy wyjdzie fajny dodam ze bede farbowac na bl±d wlosach i jaka jest farb± czy d³ugo sie trzyma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja obecnie mam na wlosach sredni braz VIVA color, wyszedl super, latwo sie naklada. Teraz rowniez chce sobie pofarbowac na czekoladowy braz, mam nadzieje ze fajnie wyjdzie
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
up up up
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
ja mia³am welli czekoladowy br±z i wyszed³ do¶æ jasny (jasniejszy ni¿ na pude³ku)
ale nie polecam na rozja¶niane w³osy, bo wiem, ¿e siê nie utrzyma. No i nie pokrywa siwych w³osów.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ooolllkkkaaa o ten kolor Ani Ci chodzi ?? http://www.studio906.com.pl/pix/big/aprzybylska.jpg
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dasza niedokladnie o ten kolor mi chodzi. Cos takiego mialam na wloskach ostatnio. Bardziej mi chodzilo o cos takiego (mleczna czekolada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Szczerze mowiac to nie pamietam juz jakiej firmy byla ta farba. Pamietam jedynie, ze kolor nazywal sie "Palona kawa". W swietle dziennym naprawde ladny kolor. W swietle sztucznym- wygladaly na prawie czarne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a wiec to byla farba Brilance kolor ciemny braz a jeszcze lepszy jest aksamitny braz
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
Niedawno uzylam szamponu koloryzujacego do 24 myc firmy PALETTE o kolorze CIEMNY BRAZ. Jestem bardzo zadowolona!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
Moze ktos z was moze ma jakies ciekawe propozycje kolorow szamponow bo ja obecnie mam czekoladowy braz na glowie ale chce teraz zakoloryzowac na inny kolor, moze doradzicie??
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ja zato pofarbowalam sobie wlosy od spodu na ciemny braz i dostalam uczulenia i dzis lecialam do dermatologa bo mam skore w krostkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
A ja chcia³abym aby¶cie mi doradzi³y w jednej kwestii. Dwa miesi±ce temu farbowa³am w³osy Garnier'em na odcieñ opalizuj±cy mahoñ, wyszed³ do¶æ fajny, jestem zadowolona, ale teraz marzy mi siê w³a¶nie gorzka czekolada na w³osach, i tu jest dylemat bo : mam trochê odrostu czyli naturalne w³osy w kolorze ciemny, popielaty blond, na reszcie w³osów mam ten mahoñ, choæ troszeczkê ju¿ sprany....no i teraz pytanie w³a¶ciwe za 100 punktów, jak zabraæ siê za farbowanie ? Czy postêpowaæ tak, ¿e najpierw po³o¿yæ czekoladowy kolor na same odrosty, odczekaæ i dopiero na resztê po³o¿yæ czy zrobiæ ca³± g³owê od razu ? Nie chcia³abym ¿eby by³o widaæ ró¿nicê pomiêdzy odrostami a w³osami farbowanymi.
Mam nadzieje, ¿e to nie jest ewidentny of topic i na dzieñ dobry nie dostanê po uszach za wcinanie siê w nie swoje posty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.