![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
chcę zmienić fryzurkę
Dziewczyny!
Postanowiłam zmienić fryzurkę. Znalazłam taką, która mi sie podoba i odpowiednia do moich cienkich i delikatnych włosków. Tylko nie wiem, czy bedzie mi pasować do twarzy. Bunia, Gadzinka co myślicie?? zdj. 1 moja "przyszła" ??? fryzurka zdj. 2 i 3 obecna (zdjęcia robione w nocy i bez makijażu, więc nie uciekajcie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rzabbocop
|
Re: chcę zmienić fryzurkę
Dodam tylko, że w obecnej fryzurce dobrze sie czuję, tylko po farbowaniu farbą "Palette" mam bardzo zniszczone włoski a przy takiej fryzurce akurat bym ścięła to co się zniszczyło (farbowałam we wrześniu, to juz trocę odrosły).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rzabba - jakaś Ty ślicznaaaaaaa
![]()
![]() |
#4 |
Rzabbocop
|
Re: chcę zmienić fryzurkę /Bunia!!!
Dzięki Kasiu
![]() ![]() Z grzywką też się dobrze czuję. Co prawda dopiero udało mi się ją zapuścić ale to siano po Palette coraz bardziej mnie denerwuje. A poza tym kobieta zmienna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cześć Rzabbuś
![]() Będzie Ci świetnie w takich włoskach ![]() ![]() Daję alternatywnie fryzurki, też pazurkowane, ale z grzywami na boczek ![]() ![]() ![]() Jak pracka? Będziesz miała latem ciut więcej czasu? Bo Gadzina zakuwa i nie ma czasu na nic ani siły - w przyszłym tygodniu ma jeszcze jakieś egzaminy ![]() Buziaczki ![]()
![]() |
#6 |
Rzabbocop
|
No niestety nr jeden na moich włoskach nie będzie sie trzymała a coś w rodzaju 2 i 3 mam jak odpowiednio sobie ułożę. Nad tą grzywką też sie troche zastanawiam ale ostatecznie też się ja da jakoś na bok.
Ścinać mi nie szkoda, bo i tak mam siano gdzieś od 10 cm i mi się kruszą, a na lato taki fryzurek zdaje sie być wygodny. Zresztą podobnie, tylko troszkę krócej nosiłam się w latach 80-tych i wtedy dobrze sie czułam, a potem zachciało mi się włosy zapuszczać ![]() A tą fryzurkę sobie upatrzyłam i od tygodnia mam jako tapetę w kompie i się z nią oswajam. Tylko miałam wątpliwości czy mi pasuje, bo ryjek mam trochę szerszy niż kiedyś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A kolorek też zmieniasz, czy tylko włoski?
![]() ![]() Mnie sie też ten fryz podoba ![]() ![]() Ja teraz dla kontrastu myśle o zapuszczaniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Rzabbocop
|
Kolorek na razie zostawiam blond, chociaż ten też mi się podoba. Teraz mam już trochę ciemniejsze włoski niż na zdjeciach bo tamte sa ze stycznia a to ta palette tak mi wstrętnie kolor wyżarła
![]() Jak się zetnę to rzucę foty pośmiejemy się trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja to choćbym się ukichała, nie urosną mi do poopki
![]() Tylko se takie bryle kup dzioucha do fotów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Rzabbocop
|
Ja też bym pewnie musiała z 15 lat zapuszczać znowu.
A bryle są the best ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ewuś skarbie na tym pierwszym Twoim zdjęciu to mnie się tak jakoś widzi, że Ty taki typ urody a la Michelle Pfaiffer, czy jak to się tam pisze
![]() ![]() ![]() No wiesz co głupotki jakieś tu wygadujesz, ślicznie wyglądasz nawet w porze nocnej i bez makijażu ![]() ![]() Mnie byś się podobała w tej fryzurce nr.1 i włoski niech blondzik będą tak jak są ![]() A co do okularków to powinnaś koniecznie sobiedo tej fryzurki kupić ![]() Lato jest a kobieta zmienną jest ![]() Śliczna jesteś i ślicznie wyglądać będziesz w tej nowej fryzurce też ![]() Ja to nie wiem niektórym to we wszystkim ładnie ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ewa napisał(a):
> Bunia, Gadzinka co myślicie?? > zdj. 1 moja "przyszła" ??? fryzurka > zdj. 2 i 3 obecna (zdjęcia robione w nocy i bez makijażu, więc nie uciekajcie) mysle to samo co Buniek - nie rob takiej grzywki. Tym bardziej ze sama mam podobny rodzaj wlosow jak Twoj i obecnie mam wlasnie grzywe jak na focie L'oreal - tylko czekam az mi odrośnie bo szalu dostaje - mam odruch ciąglego poprawiania ![]() cmoki ![]() hihi - zapomnialas zalaczyć swoich najciekawszych nocnych zdjęć ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rzabbocop
|
No to nie wiem w końcu co z tą grzywką - zostawić dłuższą, czy zrobić krótszą?
A "tamte" zdjęcia to nawet przeglądałam i zastanawiałam sie czy aby nie wkleić, tylko jakoś dziwnie, na żadnym twarzy nie widać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak sie będziesz czula w grzywce - bo ja nigdy nie mialam - a teraz ma taką do czubka nosa co mnie troche
![]() Ty juz chyba mialas więc to troche inaczej - ja sie z tym obchodzić po prostu nie umiem ![]() ![]() cmoki ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Jeżeli można moja droga Ewo, to im skromnym zdaniem ...
ja osobiście nosze grzywke już dosyc długo i ja uwielbiam poprostu także myśle , że mozna sie przyzwyczaić ... poza tym wg mnie ta fryzura l`oreal to dobry wybór jednak samą grzywkę zrobiłabym nieco rzadszą ze wzgledu na to , że a) za dlugo włazi w oczy , b) masz ładne czoło i myśle że nie ma sensu go tak zupełnie zasłaniać. Także pazurki owszem i dobrze wycieniowana grzywka tak powiedzmy na linii brwi ... Generalnie to zawsze możesz sobie zafunfować trochę dłuższą wersje jak nie chcesz tak abrdzo ścinać ( o ile juz nie ściełaś ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rzabbocop
|
Grzywkę nosiłam dość długo, ale przez ostatnie kilka lat, wersję prostą, niewystrzępioną. Ale fakt, nie lubię jak mi coś w ślipka włazi. A nic to, fundnę sobie ochraniacze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Re: A MOŻE CZACIK?? :D
Łał... mam identyczną fryzurę jak na zdjęciu nr 2 -
dwa dni temu się tak obciachałam - osobiście świetnie się w niej czuję, bardzo praktyczna, elegancka i jednocześnie młodzieżowa.
![]() |
#19 |
Rzabbocop
|
Jestem umówiona dzisiaj na 17.45 z fryzjerką. Godzina 0 sie zbliża
![]() ![]() ![]() A teraz wyruszam na poszukiwania ochraniaczy ![]() cmokasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rzabbocop
|
Już mam włoski ścięte
![]() ![]() Musze jeszcze dorwać aparat i fotografa, podejrzewam, ze uda mi sie dopiero koło północy (jak zwykle) ![]() Idę na kolacyjkę ![]() GRATULACJE Lejuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
![]() Czekam z niecierpliwością na foty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Żabuś ja to zawsze refleks spóźniony
![]() Śliczna "pudernica" Z Ciebie ![]() Fryzurka fajna i kolorek też fajny. Właśnie namawiam na niego moją ciotkę. Obowiązkowo dawaj foty z nowym fryzem ![]() Czekam niecierpliwie ![]() Cmokaski dla wszystkich ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Żaba, gdzie te fotki?
![]() ![]() ![]() Okres oczekiwania mozemy umilić sobie i Tobie oglądaniem najmodniejszych okularów - już wiesz Płaziasta, czego szukać w sklepach ![]() http://kobieta.interia.pl/moda/ona_m...ews?inf=385566 ![]()
![]() |
#24 |
Rzabbocop
|
Właśnie pstrykłam sobie foty
![]() Tak wyglądam "dzień po" ![]() Mam na włosach tonę rożnych psikpsik i innych takich. Teraz musze to zmyć i ułożyć włoski po swojemu ![]() Dobra, już możecie się śmiać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Rzabuś super
![]() Podoba mi się fajnie Ci ![]() Zawsze lepiej samemu układa się włoski ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hehehheheheh, jak znam życie to po myciu grzywa pójdzie na bok
![]() ![]() Żabuś, fajna fryzura, potarganiec taki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Rzabbocop
|
Ja wczoraj byłam bardzo zadowolona ale dzisiaj moje włoski sa po prostu sztywne i nie układają się. Zaraz idę to wszystko zmyć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Rzabba? To Ty??? Nie poznałam, serio... Super!!!
![]() Eee, a moje foty dostałaś klasowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rzabbocop
|
Lejeczku
![]() ![]() ![]() Ślicznie sie uśmiechasz, twój uśmiech od razu przyciąga wzrok. A wiesz, że Jacek jak mu pokazałam zdjęcie i powiedziałam "zgadnij czyja to klasa", popatrzył i powiedział "Lejki ?? A lejka to ta w okularach?? Od razu widać" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A Soprano, moja duma! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.