|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jakie upięcie, uczesanie do włosów do ramion?
Witam
Proszę o radę i fotki jakie uczesanie do woalki i przy włosach krótkich do ramion? ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakie upięcie, uczesanie do włosów do ramion?
Temat też dla Mnie, ponieważ mam podobnbny problem, tj włosy do ramion a większość fryzur jest dla długich włosów
![]()
![]() |
#3 |
potworkowa
|
dla dobrej fryzjerki nie ma pojęcia - krótkie czy długie, bo nawet świetnego koka z niby długich włosów zrobi na długości do ramion bez problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja z wlosow do ramion (a moze nawet nie byly do ramion) mialam calkiem sporego koka z boku. Fryzjer moze zalozyc wypelniacz i to duzo robi. Moje wlosy sa cienkie i marne raczej, dlatego mialam tez troche zageszczona sama grzywke. Fryzjerka powiedziala mi ze do upiec raczej nie powinno sie przedluzac wlosow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.