|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
zmiana koloru torebki - spray?
witam, chciałbym zmienić kolor torebki ze skóry lub skóropodobną, albo jak się trafi to z jakiegokolwiek materiału.
pytanie mam - czy zabarwienie tego sprayem jest dobrym pomysłem? obawiam się, ze spray może barwić mi ubrania więc czy jeśli zastosuję werniks to zabezpieczę produkt tak zeby moje inne ubrania nie ubrudziły się sprayem? zastanawiam się też nad użyciem jakiś farb do skóry lub do tapicerki - gdzie mogłabym takie dostać? czy ta metoda zdałaby egzamin w przypadku torebki? jeśli torebka nie byłaby ze skóry a np. ze skaju to też by zadziałało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zmiana koloru torebki - spray?
Spray się szybko ściera i odpada, nie jest to najlepszy pomysł na zmianę koloru torebki. Możesz ewentualnie pokryć to lakierem zabezpieczającym, nie wiem tylko jak będzie się zachowywać na takim ruchomym przedmiocie, czy nie będzie pękać na zagięciach itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.