|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Opalizujacy mahoñ ganriera - bardzo ciemny?
Witam wszystkie forumowiczki
![]() Przychodzê tutaj z nastêpuj±cym problemem. Mój obecny kolor w³osów to do¶æ jasny blond. Jestem ju¿ parê miesiêcy po ostantim farbowaniu, pojawi³y siê odrosty, wiêc pomy¶la³am ¿eby totalnie odmieniæ swój kolor. My¶lê o ciep³ych br±zach, mo¿e lekko wpadaj±cych w rudo¶æ, o co¶ takiego: http://wd2.photoblog.pl/np1/201110/1B/105896821.jpg Wybra³am siê wiêc do drogerii i kupi³am farbê, o której w³a¶ciwie nie wiem co my¶leæ czyli opalizuj±cy mahoñ firmy Garnier. Wg mojej mamy jest on totalnie za ciemny i szkoda moich w³osów na tê farbê. Dodajê zdjêcie z moim obecnym kolorem http://wd5.photoblog.pl/np3/201111/34/107557714.jpg Co s±dzicie o tej farbie? Dobry pomys³? Jestem ciekawa jak ten kolor przyjmie siê na moich w³osach. Ewentualnie mo¿e macie pomys³ jakiej farby u¿yæ by wszed³ mi po¿±dany kolor? I najlepiej z Garniera, bo nie niszczy bardzo w³osów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Dot.: Opalizujacy mahoñ ganriera - bardzo ciemny?
Moim zdaniem bêdzie Ci ³adnie w kolorze, który wybra³a¶.
![]() Masz porcelanow± cerê i ³adnie bêdzie siê komponowa³a z rudymi w³osami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 733
|
Dot.: Opalizujacy mahoñ ganriera - bardzo ciemny?
rudy jest modny i teraz ka¿da farbuje na ten kolor i tobie pasuje ten kolor i nie jest za ciemny wiêc mo¿esz ¶mia³o malowaæ. A je¶³i chodzi o szkodliwo¶æ to tylko palette s± farbami które niszcz± w³osy.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.