|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo prosze o radę - salonik
Witam,
Mam duży problem tzn. pokój 14 m2 jako "salonik" bardzo słoneczny,pomalowany jest na kolor herbaciana róża (lekki beż) do tego meble fronty jasne z "ala słojami" blaty ciemny brąz, kanapa kolor szary, poduszki szaro białe "mazaje", firanki do tego lekkie białe prześwitujące. Na jednej ścianie powieszony czarno - biały obraz. chciałabym jakoś ożywić okno, zastanawiam się nad "makaronami" po bokach okna, podobają mi się turkusowe, lecz obawiam się czy to nie będzie za duży misz-masz kolorystyczny? Bardzo proszę o radę jaki dobrać kolor zasłonek (makaronów).
|
|
#2 |
|
DOMator
|
Dot.: Bardzo prosze o radę - salonik
Makarony to najlepsze są z sosem do spagetti
W oknach wyglądają zdecydowanie nieapetycznie Szkoda szpecić okno tymi zwisami. Już lepiej zostaw te białe firanki.I wrzuć zdjęcie, bo jak oceniać wnętrze i dobierać dodatki na podstawie samego opisu? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bardzo prosze o radę - salonik
jak wyżej - wrzuć fotę
, a makarony zdecydowanie nie..
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

bardzo słoneczny,pomalowany jest na kolor herbaciana róża (lekki beż) do tego meble fronty jasne z "ala słojami" blaty ciemny brąz, kanapa kolor szary, poduszki szaro białe "mazaje", firanki do tego lekkie białe prześwitujące. Na jednej ścianie powieszony czarno - biały obraz. chciałabym jakoś ożywić okno, zastanawiam się nad "makaronami" po bokach okna, podobają mi się turkusowe, lecz obawiam się czy to nie będzie za duży misz-masz kolorystyczny? Bardzo proszę o radę jaki dobrać kolor zasłonek (makaronów).

W oknach wyglądają zdecydowanie nieapetycznie
Szkoda szpecić okno tymi zwisami. Już lepiej zostaw te białe firanki.