|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Studniowka tuż, tuż... Prosze o pomoc :)
Witam wszystkich!
Mam problem dotyczacy sukienki, ktora postanowilam kupic ( jest jeszcze troche czasu wiec mam ewentualnie mozliwosc na zakup innej). Obecnie jest ona na poprawce u pani krawcowej (material z pod spodu bedzie skrocony i bedzie wystawala koronka). Zdaje sobie sprawe, iz zdjecie nie jest najlepszej jakosci i ze nie oddaje calego uroku tej sukienki( m.in jest tam wprowadzona delikatna blyszczaca nitka w koronce). Myslalam rowniez o zrobieniu dekoltu w ksztalcie serduszka - tylko szkoda mi tej pieknej koronki. Sukienka jest ecri ( ja mam sniada karnacje i dlugie, ciemno brazowe wlosy) i na zdjeciu jest ona na innej sukience - stad te ramiaczka(jednak beda wszyte inne delikatniejsze). Kupilam dzisiaj do niej dwie pary butow mysle ze jutro wkleje zdjecia lepszej jakosci sukienki i butow. Czy mozecie mi odpowiedziec na pytanie: Czy owa sukienka pasuje na studniowke? Jakie do tego buty byście wybraly, dodatki + kopertowke? Z gory dziekuje za odpowiedz! ![]() ![]() Edytowane przez paulina931 Czas edycji: 2011-12-29 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studniowka tuż, tuż... Prosze o pomoc :)
Jest śliczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Bron Boze nawet przez mysl mi nie przeszly czarne dodatki
![]() Edytowane przez paulina931 Czas edycji: 2017-11-13 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ładna sukienka, ja bym wzięła te drugie buty.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za odpowiedzi
![]() A jaka macie wizje odnosnie fryzury, makijazu, bizuterii? Co prawda mam taka bransoletke dosc masywna zlota... chcialam jednak cos ze starego zlota cos pod miedz natomiast nigdzie nie moglam znalesc ![]() Bardzo prosze o odpowiedz gdyz zostalo maloo czasu UP UP Up Up Edytowane przez paulina931 Czas edycji: 2012-01-03 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.