![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXXVI
Otwieram nowy bar
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Witam!
![]() Alem się nie wyspał (jeszcze, jak na złość, zasnąć nie mogłem) ![]() --- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
a teraz pewnie siedzisz nad streszczeniem?
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() zanim nadrobiłam stary Bar, nastał nowy ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- a fłaśnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Nindżopesz
|
Dobry nowemu Barowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Mother of Cats
|
![]() Dokładnie, też tak mam ![]() To się na nowym barze pochwalę - naumiałam się w końcu rysować kreski na powiekach, będę piękna na, ekhem, dojrzałe lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() nowy bar a ja muszę nadrobić stary Teziak a gdzie streszczenie???
#10 | |||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() te nowe fony są bezsensu, jak dla mnie, fon ma dzwonić, smsić, mieć budzik i długo trzymać baterię Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-12-06 o 09:51 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() przyszłam pomarudać, że Terji z Tyra obciął pióra ![]() bosshh, i dopiero teraz widać ile włosy dają facetowi ![]() przed http://media.tumblr.com/tumblr_lp3asq88Ar1qg4f7r.jpg ![]() i po http://27.media.tumblr.com/tumblr_lo...1xu8o1_500.jpg ![]()
![]() |
#12 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witojta po raz drugi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- No nie ma ![]() To niech Rejcz Cię oświeci, ja nie wiem czy mogę ![]() Cytat:
![]() Ja byłam u niego ![]() Cytat:
![]() teziak założył bar i zwiał ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem (...)
![]() Chuopina przeżył noc, kazałam mu myśleć, jak zabezpieczyć piesę przed samą sobą. Niestety piesa cwańsza od pana, ciężko jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to pierwsze to gratulacje, a jak to drugie to szacun ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Się chciałam jeszcze pochwalić, że mój did jest wrażliwy na sztukę ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-06 o 11:05 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam powiedzieć ze nie był, ale przypomniałam sobie że dostaliśmy prezent od teściów w postaci wina, które już zostało wypite ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Nindżopesz
|
Ja tymczasem snuję masterplan.
Wczoraj spotkałam w windzie sąsiada mieszkającego piętro niżej z dwójką didów płci odmiennej od N. i w stosownym wieku czyli trochę chodzących. Jakby ich zaprzyjaźnić to mi będą N. pod drzwi odprowadzać po nocy ![]() ![]() Ojciec didów co prawda dość niszowej urody (ale tak pozytywnie niszowej), do tego wysoooki i chuuudy więc może synowie się wdadzą - nie będzie źle ![]() Dobra, żartuję, żartuję ale zaprzyjaźniać będzie trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Panaroja
|
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Nindżopesz
|
W sensie, że żartuję? No to nie żartuję, jeszcze im zajrzę w PIT-a po powrocie do pracy, trza wiedzieć czy warto i co jest do odziedziczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
Konto usunięte
|
A dzie streszczonko
![]() Cytat:
![]() 2. Czyżbyś coś o tym wiedział? ![]() 3. Chociaż w jednej kwestii się zgadzamy ![]() 4. A mam sampla kourosa dzięki uprzejmości Magdulenki, więc też może zabiorę ![]() 5. Podobno, ale ja nie lubię karpi, z ryb tylko halibuty ![]() Wpadnij to się przekonasz ![]() 6. Gdzie Ty się włóczysz ![]() Se połazić, a co? E tam, byle nie słuchała disco polo ![]() A po czym mniemasz, że byle niezbyt charakterne? ![]() Cytat:
![]() 2. Co to za reklama, w podpisie jeszcze tego nie ogłosiłem ![]() Na Allegro nie wystawiłem siebie jako towarzystwo na sylwestra ![]() Więc we czym problem ![]() ![]() 3. No na pewno, wierzę na słowo ![]() Cytat:
![]() 2. Z całą pewnością ![]() Macham z nad jogurtu ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też idę dziś na Mikołaja ![]() ![]() Edit: kurde, chyba jestem zbyt wymagająca jednak, mąż mi przecież dziś śniadanie i kawę do łóżka zaserwował, a ja jeszcze szukam milszego ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-06 o 11:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |||||
Zakorzenienie
|
nie
![]() Cytat:
ad2. o, ale my mamy parenaście metrów sześciennych drwa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() idiot zepsuł się sam Cytat:
![]() ![]() ad2. ajlajnerem maluję krechę byle jak ![]() ![]() ![]() szczęść Boże nowemu baru (za Pin)
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-12-06 o 12:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kur.a, ślepa jestem
![]() So, w skrócie, już nie chcę czarnego, będzie co innego. Dzięki za opinie i sugestie ![]() Skrb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30913429]
E fieta co? Se postanowiłem, że se będę biegał wieczorami ![]() ![]() Ale za kim? ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Panaroja
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Policzyłam , że mam 7 pilingów docielnych i 13 balsamów/maseł , a żeli pod prysznic nie jestem w stanie aktualnie z pamięci policzyć ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.