|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Testowanie Klady :)
I ja także załapałam się do grona osób, które testują kosmetyki Alterry.
Paczka była rozerwana, ale wszystkie kosmetyki były w stanie nienaruszonym. Pierwsze wrażenie całkiem przyjemne ![]() ![]() Użyłam oczywiście pomadki, całkiem ładnie pachnie i fajnie działa na usta, łatwo się rozsmarowuje, tzn. nie roluje się (o ile wiecie o co mi chodzi ![]() Użyłam także kremu do rąk przed spaniem, wchłonął się w ciągu 5 minut. Rano dłonie były miękkie ![]() Na razie to tyle. Nie chcę też wystawiać im pochopnych opinii, by później się nie okazało, że się myliłam ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Testowanie Klady :)
Po pierwszym dniu jestem bardzo zadowolona z kremu do rąk, bardzo śliczny zapach i dłonie są naprawdę bardzo miękkie
![]() Polubiłam się też z pomadką ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Krem do rąk- używam codziennie, widzę znaczną poprawę w wyglądzie dłoni, są rzeczywiście bardziej miękkie. Na dodatek podoba mi się zapach i konsystencja- super się rozmarowuje i szybko się wchłania
![]() Pomadka- dobrze się rozprowadza, jednak chyba nie zostanę jej fanką ze względu na jej zapach. I mam wrażenie, że jednak wazelina lepiej natłuszcza wargi ![]() Szampon- ładny zapach i nie poplątał mi włosów (jednak zawsze staram się myc włosy delikatnie, szampon nakładam tylko na skórę głowy, a spływająca piana myje włosy na długości ![]() ![]() Peeling- cóż, jak inne wizażanki, uważam, że jest to żel pod prysznic z drobinkami... Peelingiem bym tego nie nazwała ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Minęło już kilka dni odkąd testuję kosmetyki Alterry, więc mogę już coś więcej o nich napisac
![]() Peeling do ciała: + ładny zapach + fajna konsystencja + nie wysusza +/- jest bardzo delikatny, więc jak ktoś liczy na ścieranie naskórka, zawiedzie się Krem brązujący do twarzy: W sumie ciężko mi stwierdzic, czy go lubię... Niby ładnie pachnie, niby nie zapycha, ale nie zauważyłam, by nawilżał, dodatkowo trudno się go rozprowadza i podkreśla suche skórki. Zresztą, ja nie lubię takich rzeczy, wolę lekki puder. Efekt matujący u mnie utrzymuje się przez 2 godziny (a nie mam jakiegoś wielkiego z tym problemu). Krem do rąk: Zakochałam się w nim. Przepiękny zapach, dobra konsystencja, łatwo się rozsmarowuje, szybko wchłania. Dłonie są bardziej miękkie i 'śliskie' ![]() ![]() Balsam do ust: Nie podoba mi się zapach. Na dodatek mam wrażenie, że wazelina grubo nałożona na całą noc daje lepsze efekty... Jednak pomadka nie jest zła. Dobrze się rozsmarowuje, nie pozostawia białych zacieków. I czuć przez dłuższy czas ją na ustach. Szampon do włosów: Nie wiem sama, czy do końca lubię jego konsystencję. Natomiast zapach kocham ![]() Włosy są śliskie, nie splątane. Dobrze zmywa oleje. Gdyby był tańszy, może i bym go kupowała. Pozostała mi jeszcze do testowania maseczka, ale szczerze mówiąc boję się jej ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Została mi tylko do zrecenzowania maseczka. Niestety, i mnie podrażniła... Podczas trzymania czułam, jak piecze mnie skóra. A nigdy mnie żaden kosmetyk nie uczulił, a ta maseczka jest podobno do cery wrażliwej
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ale działanie szamponu rekompensuje słabą wydajność :P
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale gdy nie masz funduszy to jest to problem... :P A ja jestem zdania, że szampon ma tylko dobrze oczyścic, od odżywiania są oleje i odżywki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.