| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-12-01, 20:14 | #1 | 
| Zakorzenienie | Grudniowa jakże zapachowa wymianka z Motylkiem :) Serdecznie witam w kolejnym wątku wymiankowym   WISH:   Interesują mnie każde ilości poniższych zapachów: 
 -> (można też kusić innymi) <- Nie wymieniam się na siłe. Perfumy wymieniam tylko na perfumy. na różowo - rezerwacja FLAKONY: 1. Kenzo - Flower edp flakon 50 ml z ubytkiem zostało ok. 45 ml, tester w kartonie 2. Slava Zaitsev - Maroussia flakon 50 ml nowa w kartonie 3. Versace - Red Jeans flakon 75 ml zostało ok. 10, jest problem z atomizerem 4. CK - Euphoria edp, flakon 100 ml zostało ok. 10 ml 5. D&G - La Lune flakon 50 ml z minimalnym ubytkiem ODLEWKI: 
   ZAPRASZAM  
				__________________ Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-12-04 o 11:02 | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 20:25 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Grudniowa jakże zapachowa wymianka z Motylkiem :)

z YR mam Ming Shu

__________________ http://sekrety-naszego-piekna.blogspot.com Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1183156 | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 20:33 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: ze Smoczej Jamy ;-) 
				Przekupka: 56 pkt  / 100% pozyt. | 

A może u mnie byś coś znalazła za: Elizabeth Arden - 5th Avenue 5 ml Versace - Crystal Noir 2 ml ? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 21:25 | #6 | 
| Perfume Lover | 

Znajdziesz coś u mnie za to? ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Dałam ciała i to bardzo, tutaj mój aktualny wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577379 aniołka fiołkowego już nie mam. Przejrzyj jeśli masz ochotę jeszcze raz może jeszcze coś Ci wpadnie w oko. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- To mam ostatnie pytanko: czy byłabyś skłonna poczekać tydzień? Bo jestem poza domem, gdybyś się zdecydowała- mogłabym wysłać paczkę w czwartek. Odpowiada Ci to w ogóle? 
				__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 21:26 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

czy dobrze zrozumiałam, że na niektóe zapachy nie potrzebujesz atomków? Bo spodobało mi się kilka, ale nie mam atomizerów niestety. no i nie wiem czy coś wypatrzysz u mnie.

| 
|     |   | 
|  2011-12-01, 21:31 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

podoba mi sie : 4. CK - Euphoria edp, flakon 100 ml zostało ok. 10 ml ale YR to raczej za mało 
				__________________ http://sekrety-naszego-piekna.blogspot.com Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1183156 | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 22:07 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

Najbardziej mi zależy na: Hypnotic Posion eau Sensuelle, Diamant,  Ange ou Damon ,Indian Holi, Cinema Festival, Eden, Casmir, Elixir des merveilles, Amor Forbidden... , La lune, w takiej kolejności  Wiem, że dużo tego, ale pierwsze 4 bardzo bym chciała przetestowac  resztę też... ale mniej  znajdziesz coś u mnie?   | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 22:27 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

kurczę , niedobrze :d  wymieniaj, wymieniaj   jeśli chodzi o czekanie, nie ma sprawy. Ja w przyszłym tygodniu lecę do Szwecji , wracam 12. Więc mogę poczekać, o ile Tobie się nie spieszy  ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- przynajmniej się dogadamy, skoro obie sporo wybrałyśmy   | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 23:15 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za: TM - Alien 10 ml bez kilku psików ?   | 
|     |   | 
|  2011-12-01, 23:35 | #13 | 
| Wtajemniczenie | 

a ile byś chciała tego Cocona? U Ciebie podoba mi się : Burberry - Baby Touch do 10 ml Hugo Boss - Women 2,5 ml 
				__________________ "mur nie przeszkadza, dopóki nie zaczniemy walić w niego głową" | 
|     |   | 
|  2011-12-02, 02:16 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

podoba mi się u Ciebie to  D&G - La Lune flakon 50 ml z minimalnym ubytkiem( ale tego pewnie nie oddasz za naomi chyba że ew coś jeszcze zainteresuję Cię z wątku?) 
 | 
|     |   | 
|  2011-12-02, 12:03 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Zachodniopomorskie 
				Przekupka: 75 pkt  / 100% pozyt. | 

Znajdziesz cos u mnie za  Lolite Lempicka 5 ml Lalique Amethyst? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577331 | 
|     |   | 
|  2011-12-02, 12:06 | #16 | 
| Wtajemniczenie | 

ok to u mnie: YR neonatura cococn 10ml u Ciebie: Burberry - Baby Touch 8 ml Hugo Boss - Women 2,5 ml co ty na to? 
				__________________ "mur nie przeszkadza, dopóki nie zaczniemy walić w niego głową" | 
|     |   | 
|  2011-12-02, 14:50 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

podoba mi się amethyst, dkny be delicious blossom i RL  wild, może znajdziesz coś u mnie jeszcze? Samego flowerbomb nie wymienię, bo sie nie opłaca. ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- odpisze Ci wieczorem ok? bo musze juz leciec, interesuje mnie jeszcze la perla | 
|     |   | 
|  2011-12-02, 15:54 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

Hi...mam na wymiane w watku Pure Poison  a na perfumowym wyczytalam ze zastanawiasz sie nad poslaniem w swiat CocoM...jesli to aktualne to chetnie przygarne   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-12-03, 15:06 | #20 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 za to mogę oddać cleana i caroline herrere? Pasuje Ci  Patrzyłam na koszt perfum, nie ich ilość ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- a no tak, zapomniałam, przepraszam  to może flowerbomb, carolina herrera i valentino? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ajj, myślałam, że tam gdzie nie ma "max" to są gotowe odlewki, ja nie mam atomków, więc z wymiany nici   | |
|     |   | 
|  2011-12-04, 13:40 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

rozumiem ,ale jak bys chciala sie kiedys jej pozbyc to kliknij do mnie   | 
|     |   | 
|  2011-12-08, 18:07 | #23 | 
| Perfume Lover | 

Witam Czy nasza wymiana moje: Chanel- No 5 Eau Premiere-2,5ml J. del Pozo- In Black 1ml Nina Ricci- Ricci Ricci EDP 2ml Thierry Mugler- Angel Lagoon Blue do 2,5ml na Twoje Indian Holi (ile dokładnie tam wyszło ml?) aktualna? Nie mam już samplerków, dlatego Chanel wyślę w atomizerze, a Angel Lagoon Blue zrobię do zwykłej fiolki ok 2ml 
				__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | 
|     |   | 
|  2011-12-22, 22:59 | #26 | 
| Rozeznanie | 

Hej, może znajdziesz coś u mnie za: odlewke 10 ml bądź nawet 2 x 10 ml Angel La Rose edp? (znalazłam w wątku Rozpaczliwie poszukuję...)   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-12, 19:15 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, coś u mnie za któreś: YSL - Cinema edp max 10 ml Versace - Bright Crystal 2 ml TM - Alien 10 ml bez kilku psików Lolita Lempicka edp 5 ml DKNY - Golden Delicious 10 ml ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582302 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.