|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
fizjoterapia - temat pracy mgr
Witam. Mam do Was ogromną prośbę. Muszę szybko ułożyć ciekawy i łatwy temat pracy mgr badawczej z fizjoterapii. Czy ktoś mógłby mi pomóc w tym , podrzucić jakiś pomysł???
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- nikt nie ma żadnej propozycji
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: fizjoterapia - temat pracy mgr
no cóz Ty studiowałas fizjo, nie my
trudno żebyśmy sie orientowały w niezgłębionych obszarach wiedzy z tej dziedziny
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
to najprościej chyba by było zapytać koleżanek i kolegów z roku albo na jakimś forum dla studentów Twojego kierunku jesli takowe istnieje...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że albo ja nie potrafię wyrażać się jasno, albo ktoś tu nie potrafi czytać. Jeżeli nie chcesz pomóc po co się wypowiadasz. Zwracam się tylko do osób, którzy coś w tym temacie wiedzą i chcą się podzielić swoimi pomysłami. Sorry ale ja pracy pisać Ci nie każę, więc po co zbędne wypowiedzi??!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, zrobię chyba temat o życzliwości ludzi we współczesnym świecie:P Wiem doskonale, że w dużej mierze od tego właśnie zależy od czego napisałaś, ale można coś zasugerować i wtedy dopiero sama stwierdzę, czy jest to np. temat, który mogę zrealizować. Wydaje mi się jednak, że nie ma co gadać głupot, że nic tu podpowiedzieć nie można, tylko po prostu ktoś nie chce, bo nie albo gdyż nie zna dziedziny. W takim razie po jaki czort się wypowiadać i prowadzić ożywione dyskusje. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo to dziwne, że po około czterech latach studiów nic nie wymyśliłaś...
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Polecam dodac do tego 'brak samodzielnosci i lenistwo studentow polskich uczelni wyzszych'
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
owszem widzę, Ciebie, jako niewłaściwą osobę na niewłaściwym forum ... ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
No właśnie łatwiej jest jak się pracuje w zawodzie. Niestety w moim regionie nie mam możliwości jak narazie na to, a na przeprowadzkę nie mogę sobie póki co pozwolić :/ Owszem również szukam coś cikawego w internecie , książkach, coś po głowie mi chodzi, ale wiadomo każdy nowa myśl jest pomocna. Kto pyta nie błądzi
|
||
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
ja się nie znam... ale może coś o aktywności fizycznej dzieci/młodzieży w wieku szkolnym/studentów/osób starszych.
O czym pisałaś licencjat? Może da się w jakiś sposób kontynuować temat? Nie ma żadnego obszaru, który interesuje cię bardziej niż inne? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

trudno żebyśmy sie orientowały w niezgłębionych obszarach wiedzy z tej dziedziny