Wakacje 2011 - pomocy!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 00:10   #1
veiinard
Przyczajenie

Wakacje 2011 - pomocy!!

Potrzebuje Waszej pomocy! Wakacje zbliżają się wielkimi krokami a my ze znajomymi wciąż nie wiemy gdzie się wybrać:-( Mieliśmy w planach jechać do Turcji ale niestety 3 naszych znajomych nie mają paszportów i mają do dyspozycji tylko dowody osobiste. Także sami rozumiecie,że musimy się niestety ograniczyć do spędzenia wakacji w którymś z Unijnych krajów. W tym mój cały problem. Nie mam pojęcia które państwo wybrać! Jesteśmy młodymi ludźmi (wiek 20-22) więc zależy nam na fajnym kurorcie z tętniącym życiem centrum. Oraz piękną, piaszczystą plażą też nie pogardzimy ;-) Nie wypytuję o hotele ani nie wspominam o wydatkach, ponieważ mieszkamy w Londynie więc koszty i hotele na pewno będą się różniły. Proszę tylko o pomysły na wspaniała i niezapomniane wakacje. BŁAGAM Was o pomoc! Być może uratujecie mnie i moim znajomym wakacje! :-P Pozdrawiam i czekam na jakieś odpowiedzi xx
veiinard jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-09, 12:46   #2
Anetka9
BAN stały

Dot.: Wakacje 2011 - pomocy!!

myślę że spokojnie doradzą Wam w biurze podróży, ja poszłam do biura i pwoiedziałam czego szukam a pani przedstawiła mi konkretne oferty w zakresie cenowym jaki zaproponowałam. Dobre imprezy i piaszczyste plaże są na Majorce
Anetka9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-09, 16:04   #3
KrzysiekTrojmiasto
Raczkowanie

Witam, wszystko rozbija się o budzet, jak zawsze
Z tanszych europejskich kierunków mozna polecic Obzor w Bułgarii, równiez jak pisze Anetka Majorka jest warta rozwazenia, z drugiej strony jest w tej chwili w ofercie hotel na Ibizie w cenie porownywalnej z tymi na Majorce. Skoro chcecie imprezowac to to co powyzej wchodzi w grę.. Hiszpania lub Obzor w Bulgarii.
zeby nie bylo ze prowadze reklame wiec zapraszam na priv
KrzysiekTrojmiasto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-10, 11:17   #4
Anetka9
BAN stały

Obzor to też świetne miejsce i chyba niedrogie-tak przynajmniej było kilka lat temu. To fajne miasteczko troche oddalone od hotelowych blokowisk.Polecam z niego wycieczkę do Stambułu-miasto warte zobaczenia
Anetka9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 19:59   #5
MalolatNH
Przyczajenie

wszystko fajnie że napisałaś im o tym tylko gdyby nie to ze oni to pisali w maju zeszłego roku )
MalolatNH jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-07, 19:59   #6
e0f3d546fc8e38a0a41f4bfac2647800bba81a40_6556af13d63ff
Konto usunięte

A może Kreta? Fajny imprezowy i niedrogi kierunek to Costa Brava, a dokładnie Lloret De Mar. Majorka i Ibiza myślę, że też są warte rozważenia. A, i Chorwacja jest piękna! Kurcze, sama miałabym problem z wyborem:P
e0f3d546fc8e38a0a41f4bfac2647800bba81a40_6556af13d63ff jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 11:40   #7
MalolatNH
Przyczajenie

[1=e0f3d546fc8e38a0a41f4bf ac2647800bba81a40_6556af1 3d63ff;32783463]A może Kreta? Fajny imprezowy i niedrogi kierunek to Costa Brava, a dokładnie Lloret De Mar. Majorka i Ibiza myślę, że też są warte rozważenia. A, i Chorwacja jest piękna! Kurcze, sama miałabym problem z wyborem:P[/QUOTE]

Napewno dużo tańsza jest bułgaria i złote piaski niż costa brava i lloret de mar

A koralowe korale fakt tu Ci przyznam racje
MalolatNH jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości