|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Książki, ale te lżejsze
Witam
Przeszukując czeluście internetu trafiłam na stronkę księgarni PoczytajTO (linka nie daję, żeby nie było reklamy) a właściwie na księgarnie wydawnictwa Nowy Świat, czyli bądź co bądź znanego. Samo wydawnictwo pisze o księgarni: Nowy Świat – książki przed premierą Oferujemy książki, które nie miały jeszcze premiery w wersji drukowanej – tych tytułów nie znajdziecie nigdzie indziej! Piszę o tym ponieważ od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką czytnika ebooków i zaczęłam aktywnie szukać czegoś do czytania. Zdarza mi się czytać dużo a szczególnie w podróży więc czytanie książki na czytniku zamiast wersji papierowej jest wygodniejsze. Niestety problemem jest brak tychże książek. To znaczy są, ale nic nie mówiące mi tytuły i autorzy. Takie znane owszem też są, ale cena sięga wersji papierowej co mnie średnio interesuje. I teraz pytanie do Was, czy czytałyście ostatnio (w ogóle) jakieś tanie a dobre (ciekawe czy tu można postawić znak równości - być może nie) książki w wersji na czytnik a jeśli tak to gdzie i jakie. Nie będę ukrywała, że interesują mnie może nie super tanie, ale nie drogie pozycje książkowe (stąd odwołanie do księgarni powyżej). Czekam na Wasze doświadczenia z książką elektroniczną Moje doświadczenie kończy się niestety na dwóch pozycjach: Ale Meksyk! - Honorata Zapaśnik oraz Tydzień z życia kobiety - Sylwia Chmiel nie licząc wolnych lektur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Książki, ale te lżejsze
nie rozumiem, a jaki to problem sciagnac sobie interesujaca ksiazke i przeczytac na czytniku?
i mowie tu o takich znanych oczywiscie ksiazkach. mam kindla od poczatku lutego i czytajac tylko wieczorami i kiedy mam chwilke polknelam juz 9 ksiazek ![]() ![]() jak masz jakies pytania dotyczace ksiazek lub stron to pisz na pw moge Ci tez wyslac jakies ksiazki na maila jak nie masz jak sciagnac mam ok 3000 na dysku na pewno cos bede miala co Cie zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Przyczajenie
|
Dot.: Książki, ale te lżejsze
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.