|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bimbałkowa Madzia testuje Alterrę :D
Jestem i ja
![]() ![]() poraz pierwszy udało mi się cokolwiek wygrac w konkursie ![]() odebrałam kosmetyki u mnie w Rossmannie, podeszłam do kasy powiedziałam w czym rzecz po czym poczekałam chwilkę i Pani przyniosła mi upragnioną paczuszkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() resztę kosmetyków będę testowac na dniach tak więc czekajcie na relacje, szampon już dzis będzie użyty ![]() w załączniku dodaję zdjęcia, trochę nie wyraźne robione telefonem ale to co najważniejsze widac ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bimbałkowa Madzia testuje Alterrę :D
Testu, testuj dzielnie, bo ja się tej Alterze przyglądam od jakiegoś czasu, ale jakoś się do niej zebrać nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
będę na bieżąco zdawac relację z testów tak więc śledź wątek koziczko
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no i jestem już po pierwszym testowaniu
przetestowałam własnie szampon: konsystencja żelowa nie za rzadki nie za gęsty, dobrze sie pieni i ten zapach poprostu obłędny ![]() następnie użyłam peelingu- jak dla mnie w sam raz bo nie lubię takich "zdzieraczy" zdziwiona też byłam że zawiera pestki żurawiny ![]() na koniec wysmarowałam łapki kremikiem który szybko się wchłonął a moje dłonie są dzięki niemu miękkie i jedwabiste (moje dłonie są zazwyczaj przesuszone ![]() wypróbowałam także balsamu do ust tylko do tej pory nie wiem czemu na opakowaniu pisze że ma zapach rumianku a jak dla mnie to tu nic rumiankiem nie zalatuje ![]() jednym zdaniem : Aktualnie cała pachnę żurawiną ![]() ![]() jak narazie jestem na tak jutro wypróbuję krem brązujący
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
o super, że łatwo Ci poszło z odebraniem paczuszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szampon nawilżający granat/aloes
właśnie jestem po tygodniu używania szamponu alterry do włosów suchych i mogę śmiało powiedziec że jestem z niego bardzo zadowolona ![]() pierwsze wrażenie: ślicznie pachnie (jak dla mnie, dla niektórych ten zapach może byczbyt intensywny), konsystencja żelu, nie jest za gęsty ale też nie jest zbyt lejący... dobrze się pieni, świetnie nawilża moje suche i zniszczone farbowaniem włosy ale nie robi efektu tłustych włosów tak jak to czyniły niektóre szampony których używałam, po umyciu włosy dobrze sie rozczesują tak więc jestem całkowicie na TAK jak narazie hitem dla mnie jest krem do rąk którego używam codziennie kilka razy na dzień ![]() świetnie nawilża dłonie ,bardzo szybko się wchłania no i świetnie pachnie ![]() teraz zaczynam używac peelingu wraz z tżtem więc niebawem napiszę coś o nim ![]() najbardziej boję się testu nieszczęsnej maseczki o której u innych dziewczyn naczytałam się wiele niepochlebnych opinii ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Krem do rąk wymiata. Łapki są miekkie i gładkie na długi czas. Chyba mogę śmiało powiedzieć, że koniec z przesuszonymi dłońmi. I uwielbiam ten zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
peeling do twarzy
szata graficzna: jestem jak najbardziej na tak ![]() jak zwykle zachwalam zapach bo jak dla mnie jest cudowny ![]() konsystencja: nie jest żadki ale też nie gęsty, drobinki są naprawdę malutkie plus pestki, z uwagi na to że peelingów używam dośc żadko więc mnie ten produkt jak najbardziej pasuje choc dla osób używających na codzień peelingów tzw zdzieraczy ten produkt może raczej służyc tylko jako żel pod prysznic niż jako porządny peeling moja skóra jest po nim gładka i odświeżona, ja jak najbardziej polecam ![]() teraz czeka mnie testowanie nieszczęsnej maseczki mam nadzieję że nic mi po niej nie będzie ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Krem na dzień brązujący do cery mieszanej i normalnej
opakowanie i szata graficzna: tubka mała poręczna, szata graficzna jak najbardziej na tak ![]() nie wiem kto nazwał ten produkt kremem brązującym bo nie ma on nic wspólnego z kremem brązującym ![]() użyłam go kilka razy i jak dla mnie jest ok ale dla kobiet stosujących na codzień fluidy itp raczej odradzam bo nie zobaczą żadnego rezultatu bo rozsmarowaniu na twarzy tego kremu. jak wycisnęłam na rękę troszkę tego produktu to przestraszyłam się jego ciemną barwą ![]() ![]() ![]() w skali od 0 do 10 daję 5
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.