|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrwałam sobie rzęsy
O rany, dziewczyny wyrwałam sobie rzęsy przeklętą zalotką!!! Nie wszystkie , ale kilka
Śmiac mi się chce i płakać na zmianę Jak myślicie odrosną ? P.S. Całkiem możliwe, że wątek nie nadaje się na to forum. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyrwałam sobie rzęsy
eee nie przejmuj się na pewno odrosną, jakbyśmy były skazane na jeden zestaw to połowa wizażanek lepiłaby sobie sztuczne
(polecam wątek o osmetycznych wpadkach ) no i trochę ostrożniej z tą zalotką to nie depilator
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Justysiu.
Odrosną, mnie odrosły, po tym jak potargałam sobie/urwałam rzęsy sklejone tuszem i zaschły, zamim je rozczesałam szczoteczką to końce poodpadały... Później odrosły, ale trwało to trochę.Nie wiem jakie mogłabys zastosowac wspomagacze? NIe wiem... Ale odrosną na pewno. ![]() Własnie dlatego nie używam zalotki! Ciągnie moje rzęsy. Nienawidzę zalotek, bo są koszmarne. I wcale nie podkręcają moich rzęs. Zdecydowanie lepiej podkręcę sobie szczoteczką do rzęs, niż zalotką. Pozdrawiam.
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam I zycze szybkiego odrastania rzes
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
odrosną na pewno, ale już nie takie długie jak miałaś
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, zalotki używam od hoho i jeszcze dłużej.
Dzisiaj rano, a niech to , siedzę sobie, zakrecam moje rzęski, podchodzi moje małe szczęście, pyta o coś i szarpie mnie za rękę, akurat tą z zalotką , no i po rzęskach.O matko, ale mi się śmiac chce , bo w sumie to fajna przygoda Mówicie, ze odrosną, no to dobrze. Hehe .. teraz będę czekac az odrosną mi brwi i rzęsy |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
mojej kumpeli nie odrosły całkowicie ...
nie wiem od czego to zależy.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
odrosna
eee to ja bylam lepsza jakies 3 lata temu obcielam sobie troche rzes (bo przeciez jak sie wlosy obcina to podobno szybciej rosna pomyslalam sobie ze tak samo jest z rzesami ) reka mi sie troche za bardzo trzesla i obcielam za duzo, o wiele za duzo ŁoOOo matko , jak ja wtedy wygladalam, mialy chyba dlugosc 3 mm na poczatku troche dziko wygladalam ale po 2 miesiacach odrosly
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Odrosna na bank
ja tez mialam wpadke z przycinaniem koncowek.......coz,jakos sie przemeczylam-ale juz po 3 tygodniach wygladalam lepiej i ratowalam sie roznymi odzywkami jak moglam,pomoglo czego i Tobie zycze |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Moja kolezanka kiedys miala twarz zbyt blisko ognia i rzeski jej sie troche podjaraly, ale odrosly.
Zreszta czasami zauwazam, ze sa jakies male rzeski, ktore rosna. Widocznie musiala mi jakas wypasc i pojawila sie na to miejsce nowa. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
mi jak bylam mała wypadły WSZYSTKIE rzęsy bo miałam jakąś reakcję alergiczną czy coś w tym stylu. I odrosły ale niestety już nie tak dłuuugie i gęste jak przedtem
|
|
|
|
|
#13 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
może smaruj olejkiem rycynowym by przyśpieszyc,albo kup odżywkę z Pierre Rene lub Pierre Arthes
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
a moja kumpela sobie kiedys obciela rzesy celem skrocenia, bo miala zbyt dlugie i jej sie to nie podobalo. wrocil rozumek do glowy, jak zaczela sie malowac
zostaly male obciete lecz geste
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie je wyrwałam , a nie obciełam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
... choć nie Westwood
|
Te zalotki jednak są niebezpieczne
Ostanio jak podkręcałam to zrobiły się KWADRATOWE Rzęsy powinny dość szybko odrosnąć, choć możliwe, że będą trochę mniej gęste
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

Śmiac mi się chce i płakać na zmianę

(polecam wątek o osmetycznych wpadkach

Odrosną, mnie odrosły, po tym jak potargałam sobie/urwałam rzęsy sklejone tuszem i zaschły, zamim je rozczesałam szczoteczką to końce poodpadały...
Później odrosły, ale trwało to trochę.