| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-07-14, 14:50 | #1 | 
| Wtajemniczenie |   gra w zielone:))

Bawilam sie dzis zielonym cieniem inglota i o to co mi wyszlo z tego   Edytowane przez villemcia Czas edycji: 2005-11-21 o 22:39 | 
|     |   | 
|  2005-07-14, 16:43 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: gra w zielone:))

czy zdjecia robisz komórka? bardzo nienaturalne a pozatym reszta twarzy tez jest zielona  ale mimo tego uwazam ze ten kolor bardzo Ci pasuje  . Masz ciemne wlosy i on ladnie z nimi wspólgra. zdradz jeszcze jaki to numer cienia   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-07-14, 17:32 | #3 | 
| Wtajemniczenie | 

tak komorka..dlatego sa na twarzy zalamania swiatla  a numerek cienia to EC19MB- w rzeczywistosci daje fajne refleksy metaliczne jakby  ps.a wloski mam sredni blond..tylko na zdjeciu jakos tak ciemno wyszlo   | 
|     |   | 
|  2005-07-14, 17:50 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

moze spróbuj sie pobawic photoshopem zeby to jakos bardziej przypominalo rzeczywistosc? we wlosy wrysuj kilka blond pasemek i kolorem skóry rozjasnij te zielen pod oczami. inaczej nasza ocena nic nie da bo przeciez tak nie wygladasz   Pozdrawiam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-07-14, 19:02 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: Weston-super-Mare 
				 | 

moim zdaniem wjechałaś cieniem za bardzo na nos  kolor bardzo ci odpowiada ale jak już napisałam zrezygnowałabym z malowania noska    
				__________________ A prayer for the wild at heart, kept in cages... | 
|     |   | 
|  2005-07-14, 19:15 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Villemcio , nie obraź się, ale nie za bardzo mi sie ten kolorek podoba na Tobie ..może dlatego ,że komórkowe zdjęcia przekłamują kolorki...chciałabym zobaczyć ten makijaż w normlanym oświetleniu.

__________________ "Well-behaved women rarely make history." Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.