| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Konkurs - Paznokcie w stylu ART Napisz jakie masz sposoby na stworzenie pięknych, niepowtarzalnych, artystycznych wzorów stylizacji paznokci i wygraj wspaniałe nagrody marki IsaDora! | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-04-19, 16:02 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | Paznokciowe propozycje jjjustiiHej, przyszła pora i na mnie. Paznokcie maluję zawsze gdy mam wolną chwilę i nie wydaję mi się żebym kiedyś przestała  Chciałam Wam przedstawić swoje propozycje na zdobienie paznokci w stylu art - czyli wszystkie chwyty dozwolone  Zapraszam! 1. Zdobienia przy użyciu sondy - wystarczy nam jedna sonda z dużym i małym oczkiem na końcach, dzięki niej możemy stworzyć kropkowe mani. Możemy się również posłużyć szpilką z okrągłą główką.  -kolorowy mix kropek, wystarczy nasza wyobraźnia i kilka lakierów  -dwie kropki w jednej na wzór pawich oczek  -Kwiatki, robimy 5 kropek obok siebie, a szóstą w ich środku    
				__________________ http://jjjustii.blogspot.com | 
|     | 
|  2012-04-20, 18:38 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: NS/Kraków 
				 | 

Dot.: Paznokciowe propozycje jjjustii

a ja tak i wybieram na wzór pawich oczek na niebieskim    zapraszam do mnie i daję 5   | 
|     | 
|  2012-04-20, 22:32 | #4 | 
				 | 

Dziękuje. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- 2. Jak w prosty sposób stworzyć kwiatki w stylu vintage?  -na pomalowane paznokcie w wybranym kolorze nakładamy kilka dużych kropek/"plam",nie muszą być idealne -przy pomocy dłutka/wykałaczki/szpilki maczanego w lakierze robimy coś na wzór płatków, jeszcze kilka zielonych płatków i gotowe A tak wygląda gotowy wzór na paznokciach:  I jeszcze jedna propozycja zdobienia z wykorzystaniem kwiatków w bardzo kolorowo - wiosennej odsłonie:  ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- 3. Cyrkonie na paznokciach  Cyrkonie są jedną z najbardziej popularnych ozdób do paznokci, gdy zaaplikujemy je na top coat lub lakier bezbarwny zarówno pod jak i na wierzchnią warstwę i poczekamy, aż lakier dobrze wyschnie utrzymają się bez zarzutu przez kilka dni. -klasyczny french ozdobiony kilkoma cyrkoniami staje się o wiele bardziej interesujący:  -a tu znów kwiatki wykorzystane z pkt 2 z dużą ilością cyrkonii     -kwiatki ułożone z cyrkonii:  
|     | 
|  2012-04-20, 22:44 | #6 | 
				 | 

kwiatki z cyrkonii wyglądają bardzo ładnie - a powiedz mi jak z ich trwałościa na lakierze?

| 
|     | 
|  2012-04-20, 22:53 | #7 | ||
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat: 
  Dla mnie też troszkę za kolorowo ale chciałam zrobić coś szalonego na konkurs   
				__________________ http://jjjustii.blogspot.com | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2012-04-21, 16:51 | #8 | 
				 | 

4. Zdobienia z  wykorzystaniem pisaka  Niektóre flamastry, szczególnie te z przeznaczeniem do pisania po płytach CD/DVD świetnie nadają się do ozdabiania paznokci, rysowania na nich co tylko przyjdzie nam do głowy. - coś na wesoło:   -zawijasy:  -czerwone:  -coś specjalnego na konkurs:   -i dla niedowiarków- przykład, że pisak naprawdę nie rozmaże się pod wpływem lakieru nawierzchniowego:   
|     | 
|  2012-04-22, 21:18 | #9 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Radom/Lublin 
				 | 

Różyczki jak zwykle piękne   i bardzo podobają mi się zawijasy! | 
|     | 
|  2012-04-23, 00:32 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  Nowe wątki na forum Konkurs - Paznokcie w stylu ART | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.