MARZEC wiosenna wymiana jaxxxie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 19:32   #1
jaxxxie
Raczkowanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

MARZEC wiosenna wymiana jaxxxie

Witam, to mój pierwszy wątek wymiankowy ale mam nadzieje ze szybko odnajdę sie w tym świecie. Żeby nie było wątpliwości, wysyłam swoje rzeczy jako pierwsza.

Chętnie oddam:

Dermacol - uzyty dwa razy do dość porządnego make-up'u do zdjęć ale pozostało około 85-90%. Nie jest to mój kolor i nie potrzebuję tak silnego krycia. kupiony 26.02.2012, mam jeszcze nawet pudełko! Kolor 209, data ważności 05.2013

Żel pod prysznic Alterra Limited Edition - wanilia i borówka. Użyty dwa razy pod prysznicem, więc pozostało prawie 100%, kupiony 20.02.2012

Krem Alterra do skóry bardzo wrażliwej, bezzapachowy Kupiony ok. 20.02.2012 plus minus dwa dni, data ważności . Użyty dwa razy więc pozostało ok. 90%, data ważności 09.2013

Samle cień mineralny Lucy Minerals odcień Rich Cocoa - torebeczka strunowa. Zakupiony w grudniu, użyty dwa razy do wykonania kreski na oku, bardzo wydajny.

Sample cień mineralny Lucy Minerals odcień Berry - torebeczka strunowa użyty trzy razy, ale nie widać jakiegokolwiek zużycia.

Cień Inglota Vertigo - brązowy z drobinkami złota, kupiony kilka miesięcy temu, użyty może trzy razy ale mało się maluje więc leży biedaczek nieużywany. Kolor chyba 54.

Cień Essence kolor 017 Hot Spot czyli żółty, 2.5 grama, uzyty raz do makijażu na imprezę przebieraną.

Pędzel Sunshade Minerals Kabuki Baby (mini)- użyty dwa razy do podkładu ale nie sprawdził mi się w tej roli a do czego innego nie potrzebuje. Wyprany, nieodkształcony w żaden sposób.

Odyspka (do słoiczka z sampli Lucy Minerals, z sitkiem) pudru bambusowego z Biochemii Urody. Mam go bardzo dużo, a mało używam więc mogę się podzielić nawet kilkoma odsypkami. Data ważności 12/2014

Olejek eteryczny goździkowy z Avicenny, użyty do zrobienia olejku myjącego, pozostało około 8ml z 10. Data ważności 01/2014.

Mocznik z Mazideł, 10gr opakowanie, użyłam z niego dosłownie kilku kuleczek więc pozostało 99%, data ważności 07.2015

Hydrolat Geraniowy z Mazideł, buteleczka 50ml. Nieużywana, tylko wąchana Data ważności 03/2014. Trzymany zgodnie z zaleceniem na opakowaniu szczelnie zamknięty w lodówce.

Czego pożądam i chętnie przygarnę:
wszelkie próbki i odsypki podkładów mineralnych w dla karnacji jasnych i bardzo jasnych, w odcieniach beżu, chłodnych i neutralnych. Pomarańczowe i różowe niestety nie dla mnie.
Najchętniej Lucy Minerals Fair, Olive Fair i Light.

próbki korektora mineralnego zielonego - obojętne jaka firma

Cetaphil dermoprotektor - odlewkę, bo chciałabym wypróbować a nie chce kupować od razu tego wielkiego opakowania. No chyba, że ktoś chce oddać za kilka moich rzeczy

Postaram się jutro zrobić zdjęcia i wrzucić, żeby nie było wątpliwości co wystawiam do wymiany. Zapraszam

Edytowane przez jaxxxie
Czas edycji: 2012-02-29 o 19:38
jaxxxie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 19:44   #2
lilkana
Zakorzenienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
Dot.: MARZEC wiosenna wymiana jaxxxie

Witaj,
może znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094
lilkana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 19:45   #3
cynaamonka
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

Interesuje mnie hydrolat geraniowy i żel alterra. Mam sample minerałów m.in. Lucy, mam też zielony korektor z EDM.
cynaamonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 19:51   #4
naatalinkaa
Rozeznanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

hej! może cos u mnie znajdziesz za:
Odyspka (do słoiczka z sampli Lucy Minerals, z sitkiem) pudru bambusowego z Biochemii Urody. Mam go bardzo dużo, a mało używam więc mogę się podzielić nawet kilkoma odsypkami. Data ważności 12/2014

Mocznik z Mazideł, 10gr opakowanie, użyłam z niego dosłownie kilku kuleczek więc pozostało 99%, data ważności 07.2015

Hydrolat Geraniowy z Mazideł, buteleczka 50ml. Nieużywana, tylko wąchana Data ważności 03/2014. Trzymany zgodnie z zaleceniem na opakowaniu szczelnie zamknięty w lodówce.

Krem Alterra
naatalinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 19:54   #5
Ruda_kita
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.

a u mnie?

TUTAJ Wish
Ruda_kita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 19:56   #6
yumei
Zadomowienie

Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.

Olejek eteryczny goździkowy

Hydrolat Geraniowy

coś u mnie w zamian? mogłybyśmy się wymienić bezpośrednio w Krakowie. daj znać w moim wątku (link w podpisie), pozdrawiam

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247

wymiana ciuchów
(boho, etno, klasyka, znane marki i vintage)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406
yumei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-01, 11:40   #7
czarna kawa
Wtajemniczenie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Cześć

Coś u mnie za

Olejek eteryczny goździkowy z Avicenny, użyty do zrobienia olejku myjącego, pozostało około 8ml z 10. Data ważności 01/2014.

Mocznik z Mazideł, 10gr opakowanie, użyłam z niego dosłownie kilku kuleczek więc pozostało 99%, data ważności 07.2015?

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości