|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MARZEC wiosenna wymiana jaxxxie
Witam, to mój pierwszy wątek wymiankowy ale mam nadzieje ze szybko odnajdę sie w tym świecie. Żeby nie było wątpliwości, wysyłam swoje rzeczy jako pierwsza.
Chętnie oddam: Dermacol - uzyty dwa razy do dość porządnego make-up'u do zdjęć ale pozostało około 85-90%. Nie jest to mój kolor i nie potrzebuję tak silnego krycia. kupiony 26.02.2012, mam jeszcze nawet pudełko! Kolor 209, data ważności 05.2013 Żel pod prysznic Alterra Limited Edition - wanilia i borówka. Użyty dwa razy pod prysznicem, więc pozostało prawie 100%, kupiony 20.02.2012 Krem Alterra do skóry bardzo wrażliwej, bezzapachowy Kupiony ok. 20.02.2012 plus minus dwa dni, data ważności . Użyty dwa razy więc pozostało ok. 90%, data ważności 09.2013 Samle cień mineralny Lucy Minerals odcień Rich Cocoa - torebeczka strunowa. Zakupiony w grudniu, użyty dwa razy do wykonania kreski na oku, bardzo wydajny. Sample cień mineralny Lucy Minerals odcień Berry - torebeczka strunowa użyty trzy razy, ale nie widać jakiegokolwiek zużycia. Cień Inglota Vertigo - brązowy z drobinkami złota, kupiony kilka miesięcy temu, użyty może trzy razy ale mało się maluje więc leży biedaczek nieużywany. Kolor chyba 54. Cień Essence kolor 017 Hot Spot czyli żółty, 2.5 grama, uzyty raz do makijażu na imprezę przebieraną. Pędzel Sunshade Minerals Kabuki Baby (mini)- użyty dwa razy do podkładu ale nie sprawdził mi się w tej roli a do czego innego nie potrzebuje. Wyprany, nieodkształcony w żaden sposób. Odyspka (do słoiczka z sampli Lucy Minerals, z sitkiem) pudru bambusowego z Biochemii Urody. Mam go bardzo dużo, a mało używam więc mogę się podzielić nawet kilkoma odsypkami. Data ważności 12/2014 Olejek eteryczny goździkowy z Avicenny, użyty do zrobienia olejku myjącego, pozostało około 8ml z 10. Data ważności 01/2014. Mocznik z Mazideł, 10gr opakowanie, użyłam z niego dosłownie kilku kuleczek więc pozostało 99%, data ważności 07.2015 Hydrolat Geraniowy z Mazideł, buteleczka 50ml. Nieużywana, tylko wąchana ![]() Czego pożądam i chętnie przygarnę: wszelkie próbki i odsypki podkładów mineralnych w dla karnacji jasnych i bardzo jasnych, w odcieniach beżu, chłodnych i neutralnych. Pomarańczowe i różowe niestety nie dla mnie. Najchętniej Lucy Minerals Fair, Olive Fair i Light. próbki korektora mineralnego zielonego - obojętne jaka firma Cetaphil dermoprotektor - odlewkę, bo chciałabym wypróbować a nie chce kupować od razu tego wielkiego opakowania. No chyba, że ktoś chce oddać za kilka moich rzeczy ![]() Postaram się jutro zrobić zdjęcia i wrzucić, żeby nie było wątpliwości co wystawiam do wymiany. Zapraszam ![]() Edytowane przez jaxxxie Czas edycji: 2012-02-29 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC wiosenna wymiana jaxxxie
Witaj,
może znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
hej! może cos u mnie znajdziesz za:
Odyspka (do słoiczka z sampli Lucy Minerals, z sitkiem) pudru bambusowego z Biochemii Urody. Mam go bardzo dużo, a mało używam więc mogę się podzielić nawet kilkoma odsypkami. Data ważności 12/2014 Mocznik z Mazideł, 10gr opakowanie, użyłam z niego dosłownie kilku kuleczek więc pozostało 99%, data ważności 07.2015 Hydrolat Geraniowy z Mazideł, buteleczka 50ml. Nieużywana, tylko wąchana Data ważności 03/2014. Trzymany zgodnie z zaleceniem na opakowaniu szczelnie zamknięty w lodówce. Krem Alterra
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Olejek eteryczny goździkowy
Hydrolat Geraniowy coś u mnie w zamian? mogłybyśmy się wymienić bezpośrednio w Krakowie. daj znać w moim wątku (link w podpisie), pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za Odyspka (do słoiczka z sampli Lucy Minerals, z sitkiem) pudru bambusowego z Biochemii Urody. Mam go bardzo dużo, a mało używam więc mogę się podzielić nawet kilkoma odsypkami. Data ważności 12/2014 Olejek eteryczny goździkowy z Avicenny, użyty do zrobienia olejku myjącego, pozostało około 8ml z 10. Data ważności 01/2014. Mocznik z Mazideł, 10gr opakowanie, użyłam z niego dosłownie kilku kuleczek więc pozostało 99%, data ważności 07.2015?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.