|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
chcę przytyć
mam 21 lat, syna 1,5 roku, 160 cm wzrostu i 38 kg. Bardzo zle czuję się z moją chudością, latem wstydzę się rozebrać na plaży, nie ubieram spódniczek, bo wyglądam jak śmierć. Czy istnieje jakiś środek na przytycie? A może ktoś zna jakieś hormony, które mogłyby mi pomóc? prosze o wszelkie informacje. Dziekuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
chcę przytyć
mam 21 lat, syna 1,5 roku, 160 cm wzrostu i 38 kg. Bardzo zle czuję się z moją chudością, latem wstydzę się rozebrać na plaży, nie ubieram spódniczek, bo wyglądam jak śmierć. Czy istnieje jakiś środek na przytycie? A może ktoś zna jakieś hormony, które mogłyby mi pomóc? prosze o wszelkie informacje. Dziekuję
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: chcę przytyć
Część, ja tez nie jestem najgrubsza: 168cm/47kg ale ja dobrze się czuję. Kiedyś jednak jak byłam u lekarza (grypa) to lekarka powiedziała mi że powinnam przytyć i skierowała mnie do dietetyka żeby określił mi jak powinnam się odżywiać. Może u Ciebie w przychodni też jest dietetyk? Aha, przepisała mi witaminy B ale nie wim czy to też na przytycie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Część, ja tez nie jestem najgrubsza: 168cm/47kg ale ja dobrze się czuję. Kiedyś jednak jak byłam u lekarza (grypa) to lekarka powiedziała mi że powinnam przytyć i skierowała mnie do dietetyka żeby określił mi jak powinnam się odżywiać. Może u Ciebie w przychodni też jest dietetyk? Aha, przepisała mi witaminy B ale nie wim czy to też na przytycie?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witamina B odpowiada ze metabolizm organizmu. Ja ja biore znowu żeby utrzymac wagę [img]icons/icon7.gif[/img].
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Witamina B odpowiada ze metabolizm organizmu. Ja ja biore znowu żeby utrzymac wagę [img]icons/icon7.gif[/img].
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj iść do endokrynologa. Problemy z wagą mogą być spowodowane złą gospodarką hormonalną - za przemianę materii są odpowiedzialne hormony tarczycy. Jeżeli to jest przyczyną Twojego problemu to nawet jakbyś się żywiła samymi tortami to Ci to nie pomoże...
DominikaS |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj iść do endokrynologa. Problemy z wagą mogą być spowodowane złą gospodarką hormonalną - za przemianę materii są odpowiedzialne hormony tarczycy. Jeżeli to jest przyczyną Twojego problemu to nawet jakbyś się żywiła samymi tortami to Ci to nie pomoże...
DominikaS |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ja np. tyje od weglowodanow.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja np. tyje od weglowodanow.
|
|
|
|
|
#11 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-10
|
Jak ktoś szuka pomocy, porady, chce porozmawiać na temat przytycia - zapraszam tel. ..., ewentualnie prosze pisać usunięte Reklama jest płatna! Żegnam.
- konsultant ds. odżywiania Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2006-01-02 o 23:12 |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: chcę przytyć
Witamina B? Samo 'b'?
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Czekam na odpowiedź
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: chcę przytyć
hej! ja tez mam ten sam problem co Ty. mam 173cm/54kg moj TŻ jest bardzo zly na mnie bo gdy zaczelismy ze soba chodzic bylam grubsza teraz nie mam wogole apetytu na jedzenie. jak widze jedzonko to od razu na sam widok chce mi sie BELTAC:-( zawarlam z moim TŻ maly ukladzic
ze przez miesiac przytyje 2 kg. ale ja naprawde nie wiem jak to zrobie bo nie mam wogole ochoty na jedzenie.Nie wiem ale musimy sie wziac w garsc i zaczac JESC POWODZENIA
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Dot.: Re: chcę przytyć
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-03 o 17:31 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
popatrz na Fitness tam też jest podobny wątek
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-03 o 17:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.