![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czerwiec 2010
Witam dziewczyny!
Czy Wy już wiecie, że jesteście w ciąży i macie termin na czerwiec?? Ja czekam do 30.09 i robię test, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że będzie dzidzi ale wolę poczekać do terminu @. Jeśli są osoby, które już wiedzą, albo które mają nadzieję i oczekują II kresek to zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec 2010
tutaj masz caly wątek pełen przyszlych mamus majowo czerwcowych 2010
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362017 zyczę aby marzenia o II kreseczkach sie spelniły ![]() Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2009-09-28 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dzisiaj rano test wskazał dwie kreski samopoczucie ogólnie ok poza tym, że ogromna senność, no i delikatne mdłości. Ale piękny dzień dziś nastał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Gratuluję, cudowna wiadomość. A w czerwcu to jaki znak zodiaku? Boże jak ja kocham ciąże... Nie pytajcie. To głupie, ale jak widzę kobietę z brzuszkiem to mi się aż ciepło na sercu robi i gdyby nie a) mój wiek (16,5 lat), b) moja nieodpowiedzialność, c) szkoła, d) mordercze zapędy mojej mamy na wieść o moich jakichkolwiek kontaktach z chłopakiem
![]() ![]() Naprawdę strasznie się cieszę z Twojego szczęścia i życzę śliczniutkiej różowiutkiej dzidzi. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja za parę miesięcy będę miała 24.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja kuzynka (rok starsza!! czyli ma zaledwie 21 lat) rodzi w marcu. a ja nie moge sie odczekac kiedy bedzie u niej widac brzuszek... gratuluje autorce watku!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ojejka89 dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Jak tam u was dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja też nie mogę patrzeć na odkryte brzuszki. A najbardziej boli mnie to, że jedna taka dziewczyna ode mnie z miasta (z poprzedniej szkoły) w moim wieku, albo rok młodsza (sama nie wiem czy raz nie zdała czy jak to jest) jest teraz w ciąży i to takiej zaawansowanej. Wygląda okropnie. Zazwyczaj kobiety ciężarne chodzą tak jakby starały się ochronić brzuszek (z ręką na nim itp.). Ja sama jak kiedyś myślałam, że jestem w ciąży (bardzo zabawna historia z resztą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witam
niezmiernie sie ciesze z Twoich dwóch kresek i zycze ci i dzidzi duzo zdrowka my rowniez staramy sie znowu o dzidzie bo jestem po jednym poronieniu i pod koniec tyg zamierzam zrobic test trzymajcie kciuki bo strasznie sie denerwuje a chec posiadania dzidzi jest ogromna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
anoxa Ja też raz już poroniłam.
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Dziewczyny powiedzcie czy krawienie w czasie ciąży jest normalnym zjawiskiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ewelcia a w ktorym tyg bylas? staralas sie ponownie o dziecko po jakim czasie? ja znowu pragne byc w ciazy a zarazem panicznie sie boje
Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2009-09-29 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
anoxa Jak poroniłam to byłam w 8 tyg ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to dosyc podobnie jak ja bo mi sie konczyl 9ty tydzien a dlugo czekalas z zajsciem w kolejna ciaze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
anoxa Długo.
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- A ty anoxa?Jak długo czekasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie dlugo 5tyg dopiero od zabiegu minelo lekarz mowil mi ze sie ladnie goi wszystko i ze juz po 2mc mozemy sie starac ale juz nie potrafimy dluzej czekac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
anoxa To co chcesz zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
od pieciu dni kochamy sie bez zabezpieczenia ale nie wiem czy sie udalo bo po zabiegu nie mialam jeszcze miesiaczki wiec nie wiem jaki jest moj cykl
a ty sama poronilas? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
anoxa Lekarz powiedział że po 2 miesiącach możecie się starać.
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- A już próbujecie? ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- anoxa Poroniłam przez stres.A ty jak poroniłaś? ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- anoxa Kiedy ostatnio miałam miesiączkę?Kiedy powinnaś dostać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
tak ale to jest taki profilaktyczny czas na zrgenerowanie sie mojego organizmu mam bliska znajoma ktora miala taka sama sytuacje lekarz jej kazal czekac 4mc zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po zabiegu i wszystko bylo ok a wczesniej ronila cztery razy i z kazda kolejna ciaza czekala 6mc i mimo wszystko sie nie udawalo jedynie z ta ciaza z ktora zaszla tak szybko bylo wszystko ok i to nie jedna podobna sytuacje znam wiec mimo wszystko chyba zaryzykujemy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Może po zabiegu poczekała na dzień płodny spróbowali i się udało.
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- U nas to było najgorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie mialam jeszcze miesiaczki i nie wiem jak to jest z dniami plodnymi u mnie obecnie
ja nie poronilam sama serduszko mojego malenstwa przestalo bic pod koniec 9tyg ciazy i wywolywali u mnie poronienie a pozniej mialam przeprowadzane lyzeczkowanie jamy macicy w glowie mojej dzidzi byla woda i gdy by przezyla urodzila by sie z wodoglowiem powiedzieli mi ze to nie byla nasza wina ze poprostu czasem tak sie dzieje i ze w chwili obecnej polowa pierwszych ciaz tak sie konczy od pieciu dni zaczelismy ponownie starac sie o dziecko i mam nadzieje ze sie udalo poprzednim razem udalo sie przy pierwszej probie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
My próbowaliśmy i nam się nie udało za pierwszym razem.Udało nam się,poroniłam.Później próbowaliśmy i nic bardzo długo i nie wyszło zaraz wylatywało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
trzymam za ciebie kciuki musi byc dobrze!!! z niecierpliwoscia czekam do konca tyg i sama zrobie test o ile nie dostane miesiaczki trzymaj sie kochana i nie denerwuj sie niczym dzidzia jest najwazniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Mi się udało.To i tobie axona się uda.Myślę że nieporonię.Wcześniej byłam i poroniłam.Teraz myślę że donoszę do końca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ewelcia gratuluję!Ja czekam na miesiączkę(oby tym razem nie przyszła!) Staramy się o dzidziusia od 5 miesięcy,już mamy jedno dziecko.A teraz jakoś nie jest tak łatwo.. ![]() Ale gdyby nam się tym razem udalo,no to też bym byla czerwcową mamusią..ehh,te marzenia,pewnie po raz kolejny nic nie wyjdzie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ewelcia trzymam kciuki i mam nadzieje ze niedlugo dolacze do was na forum "majowo czerwcowe mamusie 2010"
gocha i taka sama mam nadzieje odnosnie ciebie musisz byc dobrej mysli wiem ze nam sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Gocha09 Jak długo czekasz na@?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.