|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
bez kija nie podchodz
|
![]() ugotowani - sprawdzone przepisy
Witam
![]() Szukałam czegoś na ten temat an wizażu , ale nie udało mi się znaleźć. Od czasu do czasu ogladam program ugotowani. Czasami robią tam tzn (wg mnie ) cuda na kiju,wygląda to dośc smakowicie i stąd moje pytanie. Czy któraś z Was wyprobowała jakieś fajne przepisy ( przystawka +obiad+deser) i mogłabymi polecic ? Przeszukałam stronę ugotowani.tvn.pl ale są tam tylko przepisy, chciałabym jakieś konkretne opinie od osob ktore wyprobowały i są zadowolone z efektu. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ugotowani - sprawdzone przepisy
robiłam ostatnio zupę. włoski krem pomidorowo-dyniowy. fajna w smaku. na pewno jeszcze zrobię nie raz w domu.
![]() |
#4 | |
bez kija nie podchodz
|
A ktoś może ma sprawdzony jakiś deser?
![]() chyba spróbuję tej zupy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Robiłam jedynie koperkowe pesto, szału nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja lubię pomysły na obiadki niedzielne z for innych albo z blogów wyszukiwać i zawsze coś innego i nowego się trafi
![]() http://przepisy.sukcesosobisty.pl/ch...rowy-gazpacho/ na chłonkik czekałam cały rok aż w koncu pomidory w sklepach mają jakiś smak, a nie jak papier smakują, mój chłodnik jest trochę uboższy od tego, ale i tak był pycha ![]() a na deser lody: http://przepisy.sukcesosobisty.pl/de...kowo-malinowy/ truskawki z ogródka babci a malinki mrożone miałam, miodziuchno
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja robiłam tructę z pieca, czyli pstraga nadziewanego i był całkiem dobry. Jesli chodzi o desery to robiłam ciasto ptasie mleczko, ale trochę się rozczarowałam : ) mam straszną ochote na wiele przepisów stamtąd, czekam az skończy się dieta.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.