|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czym pachną nasi ojcowie?
Szukałam, nie znalazłam.
Jak w temacie, czym psikają się nasi Ojcowie? Mój tata wielbi XS od Paco Rabanne, a ostatnio spodobał mu się One Million. W weekendy czasem używa Pumy Animagical lub STR8'ów. Nie cierpi JPG Le Male. Edytowane przez Marynarka Czas edycji: 2012-08-24 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czym pachną nasi rodzice?
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...88#post1477788 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmm, widzę iż dotyczy on mam, więc ten wątek poświęcam ojcom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gamma Orionis
|
Zmieniłam nazwę wątku.
Mój uwielbia Eau de Bavx, wszelkie A*Meny, 1697 Frapin i Pi. Oraz Chergui i Ambre Russe, które mi podebrał... Cóż, na zdrowie ;]
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym pachną nasi ojcowie?
Mój tata używał do tej pory: Puma Jamaica, Adidas Active Bodies (czarny adidas
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Mój Tato najbardziej lubi Tabac, jakiś czas temu poprosił, żebym mu kupiła i od tego czasu używa go najchętniej. Bardzo fajnie na nim pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A mój tata nigdy nie używał perfum... jak dostawał na imieniny to lądowały u mojego obecnego męża, nadal tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odkąd pamiętam, "uszczęśliwiałyśmy" tatę ciężkimi, słodkawymi perfumami - nie wiemy dlaczego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mój zawsze ma tylko 1 zapach. Uważa, że więcej po prostu nie potrzebuje
![]() Do tej pory używał Givenchy PH, Guerlain L'Instant PH, Gucci PH. Obecnie psika się Paco Rabanne 1 million ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mój brat np. ma wodę, którą dostał ode mnie z 12 lat temu i twierdzi, że używa ![]() Ja w mamę się wdałam, ona lubi mieć dużo perfum, tzn. ogólnie przyjete dużo bo jak na wizażowe warunki to średnio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mój ostatnio aż nadużywa Posejdona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Zauważyłyście, że z większości postów wynika, iż nasi Ojcowie lubią pachnieć słodko?
![]() ![]() Mój ma fioła na punkcie różnych wcieleń A*Mena, okazjonalnie używa B*Mena i Tobacco Vanille Forda (na szczęście w ilościach bardzo umiarkowanych, dzięki czemu nie lukruje terenu w promieniu 30 km ![]() ![]()
![]() "Śnił mi się koszmar. Przerost biurokracji w państwie, gdzie niedawno ukończono likwidację analfabetyzmu". "Człowiek z człowiekiem się nie zejdzie, ale góra z górą zawsze". Stanisław Jerzy Lec Obłąkane Retorty Ż ≠ RZ
U ≠ Ó KS ≠ X!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
PS Fine Cologne by Paul Sebastian, czyli Old Spice'em na sterydach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Azzaro - Chrome
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mój Tatko, podobnie jak Wiedźmowy, wpisuje się w nurt słodki. Od lat nastu jego signature scent to AMen (i wariacje poboczne). Wcześniejsze zapachy to m.in. Fahrenheit (klasyczny, sprzed reformulacji) i Opium. Lubi (na rodzinie też) wyraziste zapachy (Lutensy, Frapin). Nie miał chyba nigdy żadnego świeżaka, chociaż podobają mu się mężowe He Wood i YSL L'Homme (też wyjątki w jego małym zbiorku).
Edytowane przez melagu Czas edycji: 2012-08-01 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guerlain Lover
|
Moją manię perfumową mam po tacie i... z ilością flakonów jesteśmy chyba nawet na równi
![]() Kiedyś obfocę jego kolekcję i wstawię na forum ![]() Lubię podchodzić do jego szafki gdzie je przechowuje i wąchać po kolei, a często zgadujemy nawzajem czym pachniemy (ale ja często wygrywam). Zresztą dostał już wiele komplementów, że pięknie pachnie. Jego ulubione to Gucci PH, Cacharel PH, Encre Noir PH, Hyponose PH, Opium PH, Black Tourmaline (oddałam mu moją odlewkę i odkąd ją wykończył ciągle pyta czy nie mogłabym znowu dla niego odlewkę zdobyć, a najlepiej kupić flakon... swoją drogą zawsze przekręca jego nazwę i mówi na niego "Czarna Malina" ![]() Od roku choruje na Terre d'Hermes, więc chyba w tym roku na Boże Narodzenie go kupię ![]() Co do mamy to uwielbia orientalne. Chociaż najbardziej kieruje się tym, żeby dany zapach był trwały i miał ogon... Kiedyś używała tylko świeżaków, a teraz: Magnetism, Angel Sunessence 2009, Opium, Coco Mademoiselle edp. Marzy jej się Shalimar edp, ale powiedziałam jej, że go dostanie dopiero wtedy jak ja zdobędę swój flakonik ![]() Ma pełno odlewek, które ja jej dałam i ciągle prosi o nowe ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2012-08-15 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Lepiej nie pisać czym pachnie, próbuje go przekonać do markowych perfum, ale za drogie jak dla niego, więc jak mu sama nie kupie to nic z tego nie będzie. Szarpnę się chyba na Paco Rabanne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Racabar Hermèsa to zapach, który kojarzy mi się z nim najbardziej. Bardzo lubi też zapachy Guerlaina i Givenchy, za to gardzi Calvinem Kleinem, Hugo Bossem i chyba to po nim przejęłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.