|
|||||||
| Notka |
|
| Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Masaż - kiedy?
Kiedyś, kilka lat temu gdy miałam rozstępy na udach pomógł mi z nimi masaż specjalną gumową szczotką, na skórze posmarowanej rozcieńczonym olejkiem z jakiegoś drzewa iglastego [zaraz sie dowiem, jakiego
]. Teraz mój problem wrócił, ale pytanie mam zgoła inne. A mianowicie - kiedy najlepiej jest się masować? Rano czy wieczorem? Niby bez różnicy, ale może w którejś części dnia skóra jest bardziej podatna?Jeśli nie wiecie to po prostu powiedzcie kiedy Wy się masujecie, zawsze można wyciągnąć średnią ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Masaż - kiedy?
Podczas snu cialko sie rozciaga - moze zaraz po przebudzeniu? Od razu pomoze to lepiej rozpoczac dzien oraz jak ktos mocno zaspany, rozbudzic sie?
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Masaż - kiedy?
Wszelkie formy automasażu polecam raczej w wolnej chwili na relaks. Np po wieczornym natrysku. Nie ma to wiekszego znaczenia ale i lepiej się masuje i ciało jest mniej napięte. Nie mylić z wieczornym zmeczeniem po całym dniu, poprostu da to dodatkowy relaksujący efekt.
Powodzenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Masaż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

]. Teraz mój problem wrócił, ale pytanie mam zgoła inne. A mianowicie - kiedy najlepiej jest się masować? Rano czy wieczorem? Niby bez różnicy, ale może w którejś części dnia skóra jest bardziej podatna?