Nie mam pojêcia co robiæ :( - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-04-22, 19:50   #1
musag
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Nie mam pojêcia co robiæ :(

Sama nie wiem od czego mam zacz±æ.
Kilka lat temu pozna³am pewnego mê¿czyznê (R), zupe³nie przypadkiem, nie utrzymywali¶my z sob± kontaktu ani nic. 3 lata temu wys³a³ mi zaproszenie na fb i chcia³ siê ze mn± umówiæ, odmówi³am bo nie w g³owie mi byli wtedy faceci. W ogóle nigdy nie odczuwa³am potrzeby spotykania siê z facetami czy bycia w zwi±zku (wiem, to dziwne).. pó¼niej odezwa³ siê do mnie kilka razy ale ca³y czas zlewa³am go bo wydawa³ mi siê strasznie niedojrza³y.. Jako¶ w pa¼dzierniku 2013 odezwa³ siê znowu i co¶ siê zmieni³o.. przegadali¶my pó³ dnia i ca³± noc, oczywi¶cie na fb bo na spotkanie siê nie mia³am po prostu czasu (praca, studia) i tak w zasadzie toczy³a siê nasza znajomo¶æ. On w tym czasie wyzna³ mi, ¿e siê zauroczy³ i ¿e ca³e ¿ycie czeka³ na tak± kobietê jak ja, ale ja nie chcia³am niczego wiêcej i on to rozumia³, powiedzia³ ¿e poczeka a¿ bêdê gotowa. Próbowali¶my siê spotkaæ kilka razy, ale nic z tego nie wysz³o bo ja nie mia³am czasu. W lutym dowiedzia³am siê ¿e jestem do¶æ powa¿nie chora i straci³am ochotê na cokolwiek, nie mia³am ochoty nawet na rozmowê z przyjació³mi, o spotykaniu siê z zupe³nie obcym cz³owiekiem nie mówi±c. On stwierdzi³, ¿e ma do¶æ i ¿e chyba czas daæ sobie spokój i w zasadzie nie dziwi mnie to. Jednak ja nie chcia³am koñczyæ tej znajomo¶ci wiêc zgodzi³am siê na spotkanie, które w ostatniej chwili odwo³a³am. I sama w sumie nie wiem dlaczego, po prostu poczu³am jak±¶ blokadê w ¶rodku. I czujê j± do dzisiaj. pomimo tego, ¿e chcê siê z nim spotkaæ to nie potrafiê
Dodam, ¿e taki problem mam tylko je¿eli chodzi o niego, z innymi facetami mogê siê spotykaæ i nic. Z R jest inaczej. Okaza³ siê fajnym, inteligentnym facetem i mimo tego, ¿e nie widzê nas jako pary nie chcê straciæ tej znajomo¶ci. Tylko co ja mogê zrobiæ?

Przepraszam Was za taki chaotyczny wpis ale mam mêtlik w g³owie i tysi±c my¶li na minutê. Bardzo proszê Was o radê...
musag jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 20:03   #2
owieczkaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 898
Dot.: Nie mam pojêcia co robiæ :(

Spotkaæ siê. Albo daæ jaki¶ znak, ¿e Ci zale¿y. We¼ te¿ pod uwagê jego uczucia - po¶wieca czas na rozmowy, podnosi ciê na duchu, wykazuje inicjatywê a ty go lekcewa¿ysz - nic dziwnego, ¿e ma do¶æ.
Stary 2014-04-22, 20:24   #3
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 893

daj temu ch³opakowi spokój... facet siê zaanga¿owa³, czeka³ na Ciebie, nie naciska³, by³ cierpliwy, a Ty nic. on te¿ ma swoje uczucia, wiêc nie baw siê nim tylko niech przecierpi co jego i idzie dalej. masz jak±¶ blokadê, no niech bêdzie, ale to nie znaczy, ze teraz bêdziesz umawia³a spotkania w oczekiwaniu, a¿ ta blokada nagle zniknie, a je¶li siê oka¿e, ze jednak nie to znowu go wystawisz.
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 20:46   #4
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

To zalezy czy facet lubi jak kto¶ siê nim bawi czy nie. jak lubi to siê odezwij, pewnie siê ucieszy
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 20:51   #5
musag
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

No w³a¶nie nie do koñca nie naciska³, bo naciska³ i robi to dalej. Nie bawiê siê jego uczuciami, on wie jak to wygl±da z mojej strony, tylko ja po prostu nie chcê ¿eby to skoñczy³o siê tak, ¿e w koñcu bêdziemy udawaæ ¿e siê nie znamy w ogóle. I chcê siê z nim spotkaæ, naprawdê... no ale w³a¶nie tu pojawia siê ten cholerny problem, ¿e siê blokujê..
musag jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 21:49   #6
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 893

Cytat:
Napisane przez musag Poka¿ wiadomo¶æ
Nie bawiê siê jego uczuciami, .
wielokrotne umawianie siê a potem odwo³ywanie spotkañ to zabawa jego uczuciami, czy Ci siê to podoba czy nie. je¶li naciska to dobrze, znakiem tego, ze mu zale¿y. z reszt± ja mu siê nie dziwiê, bo ile¿ to mo¿na siê tak bawiæ w pisanie przez neta?
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 22:20   #7
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

Mo¿e w koñcu przestañ go unikaæ i po prostu u¶wiadom faceta, ¿e nie bêdziecie par±.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 22:26   #8
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
Napisane przez musag Poka¿ wiadomo¶æ
Próbowali¶my siê spotkaæ kilka razy, ale nic z tego nie wysz³o bo ja nie mia³am czasu. W lutym dowiedzia³am siê ¿e jestem do¶æ powa¿nie chora i straci³am ochotê na cokolwiek, nie mia³am ochoty nawet na rozmowê z przyjació³mi, o spotykaniu siê z zupe³nie obcym cz³owiekiem nie mówi±c. On stwierdzi³, ¿e ma do¶æ i ¿e chyba czas daæ sobie spokój i w zasadzie nie dziwi mnie to. Jednak ja nie chcia³am koñczyæ tej znajomo¶ci wiêc zgodzi³am siê na spotkanie, które w ostatniej chwili odwo³a³am.
Jednym s³owem pochlebia³o Ci, ¿e kr±¿y wokó³ Ciebie, w stosownej odleg³o¶ci, zauroczony, wierny cz³owiek, wiêc próbowa³a¶ postêpowaæ tak, aby swojego satelitê utrzymaæ i jednocze¶nie móc siê z nim nie stykaæ. A teraz on sobie poszed³ i zrobi³o siê pusto. Moja rada: daj mu ¶wiêty spokój a sama siê ogarnij.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 22:37   #9
weak
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 801

Jak by¶ chcia³a siê z nim spotkaæ to po prostu by¶ siê spotka³a. Prze¿ywasz jakby co najmniej mia³ Ci siê na tym spotkaniu o¶wiadczyæ. Je¶li czujesz, ¿e nic z tego nie bêdzie to nie zwód¼ go wiêcej, nie b±d¼ egoistk± i nie rób mu nadziei tylko dlatego, ¿eby mieæ fajnego kumpla, który wokó³ Ciebie skacze. Wyobra¼ sobie jakby¶ siê czu³a jakby Ciebie kto¶ w ten sposób potraktowa³.

You can't change what's already happened.
I wish you could. But... You just can't.

09.11.2012

weak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 22:38   #10
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 298

Jak ja nie lubiê takich ludzi
Niby chcê, ale nie mam jak, a jak mam jak, to jednak nie chcê - masakra.

Faktycznie daj mu spokój albo we¼ siê ogarnij i spotkaj siê z nim, jak ci zale¿y. W ogóle nie rozumiem tego problemu.
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-22, 23:10   #11
weak
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 801

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Poka¿ wiadomo¶æ
Jak ja nie lubiê takich ludzi
Niby chcê, ale nie mam jak, a jak mam jak, to jednak nie chcê - masakra.
No w³a¶nie. Moja babcia to by jej poradzi³a, ¿eby przesta³a byæ Lelum Polelum

You can't change what's already happened.
I wish you could. But... You just can't.

09.11.2012

weak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-04-22 23:10:30

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.