|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() kotek na 3 miesiace u brata:(
Hej dziewczyny...
Mam straszne zmartwienie... Wraz z moim chlopakiem dostalismy super płatna prace w londynie... 17-ego mamy wylot... ale mamy 7miesiecznego kotka... I teraz nie moge go ze soba zabrac po 1 najpierw bd mieszkac u kumplaa a w miedzyczasie szukac pokoju do wynajecia takiego zeby mozna bylo miec kotka tam... Po 2 zwierzeta przewozi tylko LOT a my lecimy Wizzair a Lot ma bardzooo i to bardzoo drogie bilety, dlatego najpierw musze zarobic i wrocic po niego na swieta nie cale 3 miesiace... Musze go dac teraz na ten czas do brata... Jak on to zniesie??? Bedzie bardzo cierpial? czy po 3 miesiacach bedzie nas nadal pamietal?? Ja bede umierac z rozpaczy 2 dni go nie widze i juz sie martwie... Tak bardzo go kocham chce dla niego jak najlepiej... nie chce zeby cierpial.. ![]() Pozdrawiam W |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kotek na 3 miesiace u brata:(
Przez 3 miesiące nic się kotkowi nie stanie, jedynie jak wrócisz może się obrazić (mój tak robi po tygodniu już) albo być niemiły, ale przejdzie mu. Ten czas szybko minie i nawet nie zauważysz jak wrócisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
KOTerator
|
Cytat:
Kot wytrzyma, ale łatwo mu na pewno nie będzie jak jest przywiązany do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeśli brat będzie się dobrze opiekować kotem, zapewniać mu rozrywki i trochę czułości, to wszystko będzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Huraa! Tylko chip , paszport i szczepienie przeciw wsciekliznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tak kotek ma juz wszystko załatwione, tak wiem jak wyglada przeloot na szczescie przepisy sie z mienily od stycznia 2012 i kot nie musi miec badan na przeciwciala Huuraa!
Bo wtedy trwalo by to 6 miesiecy ![]() Troche mnie uspokoilyscie ![]() Dziewczyna mojego brata interesuje sie kotami i kocha zwierzeta w domu u siebie miala 2 kotki ![]() Takze ,wiem ze bedzie w dobrych rekach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KOTerator
|
Jak kot będzie w dobrych rękach to bym się nie martwiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.