|
|||||||
| Notka |
|
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław, gdzie lub u kogo zrobić pięknę zdjęcie portretowe?
Witam
Zacznę od tego, że raczej unikam obiektywu aparatu, i w związku z tym ostatnie swoje zdjęcie mam sprzed 4 lat. Mój chłopak przebąkiwał, że chciałby kiedyś w prezencie moje aktualne zdjęcie, żeby mógł sobie postawić w pracy. Ja niestety w zaciszu domowym raz, że nie umiem sobie zrobić ładnego zdjęcia, dwa, nie mam dobrego aparatu. Zastanawiam się nad zrobieniem profesjonalnej fotografii, którą wręczyłabym chłopakowi w prezencie, jako nie zwyczajne zdjęcie, ale wyjątkowe, nietuzinkowe, ładnie obrobione. Problem stanowi też fakt, że jestem raczej niefotogeniczna. Czy ktoś wie gdzie we Wrocławiu mogę wykonać naprawdę piękne zdjęcie na prezent? Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrocław, gdzie lub u kogo zrobić pięknę zdjęcie portretowe?
Ja i wiekszosc moich kolezanek chodzimy do fotografa na ul. Ruskiej (pod filarami). Zawsze ich polecam
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Robicie tam zdjęcia artystyczne?
Chciałabym iść do fotografa artystycznego, nie zwykłego zakładu gdzie robi się zazwyczaj zdjęcia do dokumentów. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Wejdź na maxmodels, jest tam wyszukiwarka, zaznacz fotograf, wpisz miejscowość, i wybieraj.
Wybranego zapytaj o cenę i możliwość współpracy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.