|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
suknia ślubna ecru
Witam Kobietki
![]() Mój wspaniały dzień nadejdzie niebawem, kilka dni temu wybrałam suknie ślubną, załączam ją niżej, jedyne co zmieniam, to robię delikatne serduszko, bo z prostym gorsecikiem wyglądam ciężko, aż tak smukłej figury jak modelka nie posiadam i tutaj rodzą się moje wątpliwości co do dodatków, myślałam nad bordowym, prostym bukietem z róż, delikatną ozdobą we włosach, wymarzyły mi się lekkie falę upięte z boku. Nie jestem pewna czy podążam w dobrym kierunku z moją wizją Byłabym Wam bardzo wdzięczna za wszelakie pomysły, wskazówki
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: suknia ślubna ecru
Cytat:
sukienka jest prosta i nie jest bogato zdobiona więc moim zdaniem spokojnie możesz sobie pozwolić na jakieś upięcie na bok
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
piękna sukienka, bardzo w moim stylu
jaka to firma?Jakoś podoba mi się tu ten prosty gorset, ale rozumiem, że przymiarki naprowadziły Cię na serduszko ![]() Myślę, że Twój pomysł fryzury będzie pasował, nie przesadź tylko z dodatkami, aby nie przeciążyć i nie przyćmić takiej pięknej, delikatnej sukni ![]() Nie wiem kiedy masz ślub, ale bordo to dla mnie piękny, ale taki ciężki i jesienno-zimowy kolor. Jeśli bierzesz ślub w okresie cieplejszym to może pomyśl o jakimś kolorze bardziej świeżym, słonecznym. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Magnusia, dziękuję
![]() Axox dzięki jest to Gala 2010. Zdecydowanie do mojej figury pasuje coś lżejszego jak serduszko, choć nie powiem na modelce prosty dekolt wygląda genialnie Ślub w okresie świątecznym, dlatego mój pierwszy wybór padł na bordo ![]() A co myślicie o cieplejszym bolerku, również myślałam nad prostotą, żadne futra, które zrobią ze mnie piłkę, szkoda, że tak ciężko znaleźć coś ładnego...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
mi się ostatnio podoba trend sweterków do sukni ślubne- kremowy, kaszmirowy, bądź z cienkiej angorki wygląda cudnie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
suknia piękna!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
poprawka, suknia jest w kolorze jasnej śmietanki, naprawdę mam problem z kolorami co myślicie o butkach w kolorze, może perła z delikatnym złotem? kompletnie nie wiem co z tymi dodatkami pomocy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki masz typ urody? z butkami to fajny pomysł masz
![]() załączam parę zdjęć
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Jak najbardziej Twoja wizja moim zdanie zmierza w dobrym kierunku
Co do sukienki, to myślę, że nawet ładniej będzie bez tego prostego gorsetu
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Malamenda naturalnie jestem wiosną, aktualnie mam ciemne włosy, ciemny brąz, oczy zielono złote, karnacja jasna, ale opala się na złocisto, kilka drobnych rudych piegów
Twoja wizja jest identyczna z moją co myślicie nad takimi kolczykami? we włosy właśnie delikatna ozdoba jak powyżej ![]() Sandy dziękuję myślę, że serduszko nada jej delikatności
Edytowane przez naatka21 Czas edycji: 2012-10-25 o 12:35 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładne kolczyki
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
kolczyki są śliczne! jaka to firma? właśnie też myślałam odługich
myślę, że możesz wtedy zrezygnować z naszyjnika a butki znalazłaś, masz zdjęcie?
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Jest to firma arteo, na allegro je znalazłam
właśnie też myślę, że lepiej już bez naszyjnika z butami to będę musiała pochodzić po sklepach, przez internet troszkę się boję...mam niewymiarowe stopy a co sądzicie o bolerku? jakiś czas temu rzuciło mi się jedno w oczy, kolor ecru, trochę jakby w starym stylu, prosiłam osobę sprzedającą o jakieś dodatkowe zdjęcia, ale się nie odezwała dlatego nie wiem jak leży..
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
bez przymierzenia lub chociaż zdjęcia jak lezy, to na razie bym nie kupowała...
a kiedy masz dokładnie ślub? doczytałam, że w grudniu, ale może jednak zaryzykujes taki sweterek ślubny? ewentualnie futerko?
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego nie kupuję
nie ma co szaleć w ciemno ![]() 31 grudnia będzie mroźno, a ja zmarźluch, więc koniecznie coś cieplejszego potrzebne Twoje propozycje bardzo mi się podobają, ale za cienko z okryciem mam największy problem, bo mało co mi się podoba...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
tak to ta firma- bardzo dobre produkty mają polecam
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jakos mi się tak nie za bardzo podoba... może jak się założy to będzie inaczej ale takie leżące nie za bardzo
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Malamenda chyba źle bym się czuła w takim futrze
![]() Magnusia to pierwsze, które dodałaś widziałam chyba na allegro i też jako nieliczne trafiło w moje gusta Dziękuję za tak liczny odzew i pomoc |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
jakoś te futerka do mnie nie przemawiają... ja bym się jednak przemęczyła w sweterku, albo płaszczyku
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie- może płaszczyk- długi albo krótki..
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Płaszcze bardzo mi się podobają, ale jednak ich cena jest bardzo wysoka
okrycie jest największym problemem może peleryna tego typu? to już takie szukanie na siłę z mojej strony |
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peleryna-hmmm moim zdaniem jak będzie zimno i będzie podwiewać
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poszukaj płaszczy w sklepach "zwykłych" a nie ślubnych- płaszczyki ecru będą modne w tym sezonie więc powinno trochę takich być, cena będzie niższa i będziesz mogła wykorzystac go po ślubie ![]() moja koleżanka wystąpiła w płaszczyku na swoim ślubie firmy polskiej wyglądała cudnie, niestety nie pamiętam marki
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka bardzo ładna, gustowna. Z biżuterią bym nie przesadzała. Delikatny naszyjnik, widoczne kolczyki i będziesz się ładnie prezentowała. Uważałabym na bransoletkę żeby Ci sukienki nie pozaciągała
.
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
hej
Ja miałam suknię ecru prostą i skromną do niej dobrałam marszczone bolerko http://tablica.pl/oferta/mystic-bole...5;r:;s:(miałam tej samej firmy więc z kolorem nie było problemu) ale myślę, że dzięki marszczeniom różnice w odcieniach ecru mogą być mniej widoczne http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...bff980e5;r:;s: do tego dobrałam również buty ecru choć początkowo szukałam zielonych potem ciemnego fioletu ![]() Za to w bukiecie wymieszałam zieleń i fiolet. Podobne ozdoby miałam we włosach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

i tutaj rodzą się moje wątpliwości co do dodatków, myślałam nad bordowym, prostym bukietem z róż, delikatną ozdobą we włosach, wymarzyły mi się lekkie falę upięte z boku. Nie jestem pewna czy podążam w dobrym kierunku z moją wizją
Byłabym Wam bardzo wdzięczna za wszelakie pomysły, wskazówki 

16.06.2012

pomocy

co myślicie nad takimi kolczykami? we włosy właśnie delikatna ozdoba jak powyżej