|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o porade .Urodzinowy wieczor,
Hej. Bardzo prosze o porade jestem tu nowa (wczesniej o niczym niepisalam).Wybieram sie na urodziny Mojego Kochanego z Nim. Zrobie mu niespodzianke :zamowilam stolik w jego ulubionej restauracji,pyszny tort i chce zrobic zeby wszystko bylo w ten dzien EXSTRA
)) no i teraz ja -chce wygladac super. Jestem szatynka,kolor skory olivkowy,153cm,60kg.Mam problem w tali niemam tego "wciecia" i troszke brzuszka ,chcialabym zalozyc cos aby wygladac EXSTRA na ten dzien nie jak na codzien![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Prosze o porade .Urodzinowy wieczor,
Fajne są teraz sukienki właśnie w stylu tej szaro-czarnej z linka (boki są czarne, więc jakby ich nie było), wizualnie bardzo wyszczuplają i dają wrażenie ładnej talii.
Kolor skóry oliwkowy - no to tutaj akurat sama musisz dobrać podkład Przypudrować, żeby się nie świecić (jeśli masz z tym problem). Nałożyć ładny bronzer na policzki i rozświetlacz nad kości policzkowe.Jeśli jesteś szatynką to proponuję Ci albo smokey eyes z ładną kreską eyelinerem albo makijaż w odcieniach brązu i zieleni. Np. polecam Forest Groove IsaDory: 0f68d9b7ea561b558568f2c992615abffecd1b49.jpg isa25.jpg Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-10-14 o 21:03 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuje za podpowiedz,widze sie w takich barwach
).pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Sukienki tego typu są fajne, jednak jeśli chcesz się czuć komfortowo, to może postaw na coś luźniejszego na wysokości brzucha - dopasowane sukienki podkreślą "najedzony" po wspólnej kolacji kształt
Ja bym na Twoim miejscu postawiła na luźniejszą bluzkę i "udawała" talię spinając ją paskiem, tylko cieniutkim, nie czymś a'la czarna guma z bogatą klamrą
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

)) no i teraz ja -chce wygladac super. Jestem szatynka,kolor skory olivkowy,153cm,60kg.Mam problem w tali niemam tego "wciecia" i troszke brzuszka ,chcialabym zalozyc cos aby wygladac EXSTRA na ten dzien nie jak na codzien

Przypudrować, żeby się nie świecić (jeśli masz z tym problem). Nałożyć ładny bronzer na policzki i rozświetlacz nad kości policzkowe.