|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejd¼ i zobacz jak mo¿esz podnie¶æ jako¶æ swojego ¿ycia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
koretka uszu opaska
Dziewczyny prosze o rade, mia³am korekte uszu kilka dni temu mia³am zdjête szwy i mam nosiæ 3 tyg opaske w dzieñ i w nocy a potem tylko w nocy. Ale czemu s³u¿y opaska, ona s³u¿y temu aby uszy nie odskozy³y czy jedynie temu aby ich ni uszkodziæ nie zruszyæ ?? Bo mam jutro i w najbli¿szym czasie kilka wyjazdów, zjazd w szkole, gdzie wiem ¿e ucha nie uszkodzê nikt mnie nie dotknie, i jestem ciekawa czy jak nie bêde przez te kilka dni nosiæ opaski czy sie cos stanie czy one s³u¿y te¿ w czym¶ innym ni¿ tylko ochronie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Dot.: koretka uszu opaska
Cze¶æ. Ot, co znalaz³am w Internecie:
"Opaska utrzymuje opatrunek, a nie kszta³t ucha. Przez pewien czas zabezpiecza ona równie¿ przed przypadkowym urazem lub mimowolnym odgiêciem ucha podczas snu. Gdyby noszenie opaski mia³o istotny wp³yw na kszta³t ucha ju¿ samo jej noszenie by³oby wystarczaj±ce do korekcji odstawania. Jak wiadomo z codziennego do¶wiadczenia niestety tak nie jest." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.