| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-11-20, 19:12 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | Obgadywanie.

Chciałam się dowiedzieć, czy u was też coś takiego jest. Otóż przyjaźnię się z kilkoma dziewczynami imam dużo znajomych. Czasami zdarza się, ze któraś z nich zaczyna gadać coś na swoją znajomą/ swojego znajomego. Takie tam różne, ze wkurza, że jej/go nie lubi itd. Po czym po jakimś czasie razem sobie rozmawiają, wychodzą, posty na fb gzie to one nie były, zdjęcia i tak dalej, niczym przyjaciółki. Później znowu zaczyna się gadanie na tą osobę, bądź inną i znowu to samo  W sumie z początku nie przeszkadzało mi to aż tak, no ale nie rozumiem, że ktoś kogoś obgaduje i go nie lubi a później się z nim zadaje, no bo jak się za kimś nie przepada i nie lubi to chyba ogranicza się z nim kontakty? Teraz zaczęło mnie wkurzać to niemiłosiernie  Czy u was też się to zdarza? | 
|     |   | 
|  2012-11-20, 19:33 | #2 | |
|  ReklaMO(D)żerca.  Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dot.: Obgadywanie.

Cytat: 
 zawsze tak było, jest i będzie. następnym razem, jak koleżanka zacznie kogoś obgadywac, to zapytaj po co się zadaje z ta osobą, skoro tak źle o niej mówi. no i spodziewaj się tego, że o Tobie pewnie też coś tam opowiada. | |
|     |   | 
|  2012-11-20, 19:36 | #3 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-11 Lokalizacja: Zachodniopomorskie 
				 | 

Cytat: 
 U mnie w szkole nie ufam ŻADNEJ dziewczynie. Są kobiety i idiotki. Póki co normalne dziewczyny poznałam spoza środowiska szkolnego. A tak to przyjaźń z facetami, przynajmniej u nich nie ma tak chorej zasady 'udawaj że ją lubisz, ale jak się odwróci, wbij jej nóż w plecy' no ale też tutaj zdarzają się wyjątki.. 
				__________________ I znowu..  Trzymać kciuki, chudnę!  Dostać bana za brutalną prawdę, to jak dostać w pysk za dobry uczynek dla lepszej reszty ludzkości   | |
|     |   | 
|  2012-11-21, 00:42 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Fałszywych ludzi jest baaardzo wiele. Z tego powodu mam niewiele przyjaciół bo aż... 2. A znajomych trzymam zawsze na dystans bo za każdym razem wychodzi jakiś kwiatek    | 
|     |   | 
|  2012-11-21, 06:29 | #5 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
   Najpierw jest obgadywanie a potem wychodzenie/spotkania/rozmowy potem znowu obgadywanie i tak dalej   | |
|     |   | 
|  2012-11-21, 09:19 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Newcastle 
				 | 

Ja z tego powodu nie mam przyjaciół. Osoby, które zdawały się być moimi przyjaciółmi, robiły dokładnie tak samo. Zdaję sobie sprawę, że w gronie moich znajomych ktoś o mnie coś gada kiedy mnie nie ma. Szczerze? Mam to gdzieś, bo wychodzę z założenia, że muszę być bardzo interesująca skoro o mnie gadają      
				__________________ Życie jest piękne...   | 
|     |   | 
|  2012-11-21, 10:08 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja z moją byłą już przyjaciółką planowałyśmy sobie bycie u siebie świadkami na ślubie i przyjaźnie do końca życia. A po czasie wyszło, że ona pisała do każdego chłopaka,  z którym się spotykałam, z fikcyjnych kont, numerów, że ich zdradzam, że mówiłam to i tamto. Nigdy nie mogłam jej prosić o radę, bo nie byłam do końca pewna czy mówi prawdę czy chce mi zaszkodzić. I tak zakończyła się nasza przyjaźń. Chciała mi szkodzić bo była zazdrosna, ona nie należy do zbyt atrakcyjnych kobiet, nie miała powodzenia u facetów a ja tak.  Teraz mam przyjaciółkę, na którą zawsze mogę liczyć i wiem, że doradza od serca. Zawsze zazdrościłam przyjaźni facetom, ehhh 
				__________________ Lecz w pogoni za szczęściem wszyscy mamy równe szanse... | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2012-11-21, 10:25 | #8 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

justyna1996, no dokładnie... pegi braun, ja też i w sumie niedawno stwierdziłam, że chyba wolę towarzystwo facetów, niż kobiet   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.