|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Glinka zielona, kwas migdałowy, micele, karta do aparatu, listopad
nieaktualne
SZUKAM: Odżywka henna WAX Duże płyny do płukania ust Listerine peeling enzymatyczny Kwas migdałowy Hydrolaty Płyn micelarny Glinka zielona Płyn do soczewek Woski, świece zapachowe, odświeżacze powietrza Yankee Candle Karta pamięci do aparatu SD 8GB lub więcej ODDAM DUŻO Karimaty x2 lub mata samopmpująca W zamian góra ciuchów i kosmetyków, sporo nowych rzeczy na prezenty.
Wymieniam: sukienki ASOS XS S, buty 35-36, kosmetyki Szukam: Solgar na włosy, Placenta, płyn do soczewek Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2013-05-07 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Glinka zielona, kwas migdałowy, micele, karta do aparatu, listopad
Zerknij do mnie - mam glinkę, co prawda nie zieloną, ale może akurat Ci podejdzie
![]()
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
,
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
aktualne!!
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
niestety, jedynie świece zapachowe..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
przepraszam,ale moja córeczka zrobiła kreskę kredka na albumie
![]() więc nie ma sensu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.