|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Mocne usta dla Femme
Aniu, tak mi to średniawo wyszło-brak odpowiedniej szminki, kolor wyszedł do
TWARZ- jako korektor Pan Stick MF, ziemia egipska i róż z palety Pupy OCZY- załamanie powieki , zewn. kącik oraz linia dolnych rzęs to dokładnie roztarty granat Pupy, na całej powiece odrobina błękitu z tej samej palety, łuk brwiowy muśnięty różem , wew. strona dolnej powieki to błękitna kredka PA, tusz XXL PA USTA- konturówka Rimmel INDIAN PINK , szminka PLUM Avonu Mnie się raczej nie podoba
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 16:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
okrutnica jakaś... |
Dot.: Mocne usta dla Femme
i jeszcze jedno
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 16:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
调解人
|
najbardziej podobaja mi sie "rozne miny"! Choc wiem, ze w makijazu chodzilo o usta, to jednak na uwage zasluguja oczy- sa badzo fajnie zrobione co widac dokladnie na zdjeciu, gdzie masz je zamkniete. Kolor pomadki jednak do mnie nie przemawia, moze rzeczywiscie za mocne? Na pewno przyciagaja uwage, ale z kolei odciagaja ja od pieknych oczu! Fota nr 3 rzadzi! Podtrzymuje zdanie, ze jestes niezwykle plastyczna i w zasadzie na kazdej stylizacji inna. Pozdrawiam!
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
MiSZCZu!
Pięknie Ci to wyszło.TAK, wygladasz bardzo ładnie i kolor pomadki świetnie harmonizuję z kolorem oczu. Istny kontrast. Bardzo mi sie spodobało. Ja się nie umiem tak pomalować. ![]() Aaa Femme moja droga, gdzie pomalowane oczko TYMI cudownymi cieniami?
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
a ja na coś zupełnie innego zwróciłam uwagę niż na makijaż
![]() zazdroszczę takich włosków,wyglądają na bardzo zdrowe i zadbane ach
|
|
|
|
|
#6 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Pomada...eeeee....nie znasz się babo wyszło tak sobie ![]() Emi Widać i delikatny balejaż i połysk od Renee
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię co widze, a raczej pisze co widzę. Naprawdę niesamowity kontrast jest między oczami, a pomadką. I to mnie tak ujęło.MNie się podoba, jutro tez tak się będę malować, w senise, że próbowac malować.
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podobasz mi się na 4-tej fotce, ale tak ogólnie rzecz biorąc nie pasuje mi do Ciebie taki makijaż. Za mocne te usta i chyba kolor nie ten
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
4 fotka super
Makijaz ladnie wykonany.Tylko mysle ze ta pomadka to nie Twoj kolor.Jakos tak ciezko na Tobie wyglada mimo ze oczy delikatnie raczej pomalowane(ale moze to dlatego ze najbardziej Cie lubie w delikatnych makijazach)Minki fajne
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem!
Ha, tak tez ladnie, ale ja myslalam o troszke innym odcieniu - ech, tak to bywa jak sie czlowiek nie okresli o co mu dokladnie chodzi, moglam jakis przyklad, kolorek podeslac... ![]() Chodzilo mi o taki kolorek jaki daja szminki ot, na przyklad takie wysuwane, z dlugim sztyftem (!) - skojarzylo mi sie nieprzyzwoicie... Taki mat, pas, ale jakby przypudrowany, zero blyszczacych substancji. Ale jak juz powiedzialam tak tez jest OK, jak Ci sie blekit oczu zwiekszyl diametralnie w tym kolorze! PS Jak znajde zdjecie takich ust o ktore mi chodzilo oczywiscie zamieszcze... ![]()
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś - a mnie się jakoś ten kolorek na ustach nie widzi
|
|
|
|
|
#12 |
|
okrutnica jakaś... |
kolor był ciut inny
i bardziej matowy |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Mila odmiana po mocnych oczach
faktycznie taki kolorek bardziej by pasowal gdybys miala czarne wlosy a w obecnych chyba czerwien lepsza. Jak najbardziej podobaja mi sie mocne usta u Ciebie
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
agaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! !! doprowadzsz do tego ze wkoncu bede siedziala noc i dzien i wreszcie cos mi z tego wyjdzie
mam taka nadzieje zaczynasz mnie coraz bardziej do tego zachecac![]() ![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
No miny zabójcze, a usteczka jeszcze bardziej je eksponują
nie będę oryginalna - rzeczywiście przy tym kolorku to Twoje oczy świeca wręcz - dobry makijaż jak kogoś sie chce zahipnotyzować (rozmowa kwalifikacyjna, te sprawy ) Jak zwykle super wyglądasz, mimo, ze ot nie żadna ekstrawagancja
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Szpinglowalam wczoraj wieczorem po moich archiwach makijazowych w poszukiwaniu tego kolorku, tego matu, ktory pierwotnie mialam na mysli i... ech, to wcale nie jest takie latwe w stosie makijazowych fotek znalezc matowe usta w przypudrowanym pasie...
![]() Wszedzie panoszy sie blysk-blyszcz-brylant, a matu "niente"... No, ale jakies pare fotek wysciubilam (moglam od tego zaczac... ![]() Na oczy nie patrzta - chodzi o kolor ust. Moze Agula sprobujesz raz jeszcze, przy okazji? ![]() Bo ja bym Cie w takim macie widzialabym: ----------------->
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez wlasciwie najbardziej zwrocilam uwage na pieke wlosy! Blyszczace i zdrowe. Zazdroszcze.
A usta jakos za inwazyjne, tak jak dziewczyny pisaly chyba kolor nie ten. Ja jednak wole Age z mocnymi oczami
|
|
|
|
|
#18 |
|
okrutnica jakaś... |
Femme
![]() rzyrafko , też lubię czerwone usta annfas szybko mnie przegonisz , tylko ćwiczalraune akurat wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy a raczej obowiązków, bo praca jest pewna tylko oczywiście usta takich nie miałam, bałam się. Pomalowałam je na taki kolor dopiero gdy wróciłam do domutanzanit |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
mi się bardzo podoba... ustka masz takie mniamniuśne, pyszne
bardzo podoba misię 4 zdjęcie (na górze pierwsze z prawej) |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też dobrze, przez ten kolorek tak jakby cała buzia pojaśniała
|
|
#21 |
|
okrutnica jakaś... |
dziękuję Wam
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
haha fajne minki
...dla mnie super..zresztą jak zawsze![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

ach
Makijaz ladnie wykonany.Tylko mysle ze ta pomadka to nie Twoj kolor.Jakos tak ciezko na Tobie wyglada mimo ze oczy delikatnie raczej pomalowane(ale moze to dlatego ze najbardziej Cie lubie w delikatnych makijazach)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
flejksy