|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Flash Forward: Przebłysk jutra (2009).
Flash Forward: Przebłysk jutra (2009).
Niespodziewane i szokujące wydarzenie sprawi że wszyscy ludzie na Ziemi strącą przytomność w tym samym momencie, na 2 minuty i 17 sekund. W tym czasie będą mieli okazje zobaczyć swoją przyszłość. Po przebudzeniu, okazuje się że zapanował chaos. Po swojej futurospekcji, agent FBI z Los Angeles, Mark Benord, chce zrobić wszystko aby zmienić przyszłość, która bardzo mu się nie podoba. Wkrótce ludzie zaczynają wypytywać się nawzajem co zobaczyli w swoich wizjach przyszłości. Mark i jego ludzie muszą dowiedzieć się co wywołało ten dziwny incydent mogąc jedynie polegać na ogromnej mozaice futurospekcji innych ludzi. (link) ----------------------------------------------------------------------- Ogląda ktoś? Jakie wrażenia, odczucia? Mnie osobiście póki co niezmiernie zaciekawi (obejrzałam cztery odcinki – pod rząd ![]() Intrygujący, wciągający, dający do myślenia. Ciekawa jestem bardzo kolejnych epizodów. Napisze więcej, jeśli dyskusja się rozwinie. Nie chciałabym zdradzać szczegółów tym, którzy jeszcze nie widzieli.
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2009-12-07 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Flash Forward: Przebłysk jutra (2009).
Mnie bardzo zaciekawił opis tego serialu i to, że chyba ma tych samych producentów, co Lost. W każdym razie ktoś go określił jako następcę Losta i gra tam dwoje aktorów z tego serialu.
Przymierzam się do ściągania, zapowiada się bardzo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flash Forward: Przebłysk jutra (2009).
Odświeżam temat po latach. Skończyłam dziś oglądać ten serial i jestem zawiedziona, że nie ma kontynuacji. Serial świetny, ale wyraźnie było widać, że zakończyli go z myślą o nastepnych sezonach. Nie wiem może była za drogi, czy co...Szkoda
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.