|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
DJ na wesele Wrocław
Szukam dobrego Dja na wesele we Wrocławiu 30.05.2009. Kogo polecacie? Może miałyście DJa na weselu i możecie mi podpowiedzieć na co mam zwracać uwagę. Najważniejsze jest dla mnie, aby nie było disco polo - dlatego DJ a nie orkiestra. Myślę, aby imprezę zrobi w stylu lat 60-70 i może trochę 80. Bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DJ na wesele Wrocław
Bylismy 2 tygodnie temu na weselu w Toruniu ktore prowadzil DJ z Wroclawia postaram sie o namiary dla ciebie......
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
Wlasnie dzisiaj sie z nim spotkalam i zarezerwowalam termin. mam nadzieje, ze bylas zadowolona?
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Starsi goscie przez to czesto siedzieli przy stolach bo nie dawali rady.... Ale piosenki faktycznie "gleboko odkopane" i dawno nie slyszane |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo polecam dj marki
Mozęsz wziąźć tylko jego lub całą ekipę.Jest nie tylko dj'em ale też świetnym wodzirejem Sam też fajnie śpiewa![]() tu link do jego strony ![]() http://www.marki.wroclaw.pl/oferta.html Nas nie zawiódł i każdemu będę polecać
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
był świetnym wodzirejem, dobrze prowadził zabawy oczepinowe, sam śpiewał świetnie (tak, że nawet ciężko było rozpoznać kiedy sam to robił
)Część muzyki sama mu dałam, część sam dokoptował![]() Trzeba z nim wcześniej ustalić jaki rodzaj muzyki ma grać i zrobi wszystko wedle życzenia Do tego jest przesympatyczny
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
www.bj-projekt.eu wprawdzie nie z Wrocławia, ale myślę, że jest szansa, że dojedzie. Zagrał ponad 300 wesel, ja wprawdzie byłam tylko na 2, ale było booosko!
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ano to było moje wesele Miło Cię i tu znaleźć Daget a DJa Malutkiego gorąco polecam wszystkim, którzy cenią sobie przede wszystkim profesjonalizm okraszony sporym poczuciem humoru. DJ spisał się swietnie, z parkietu goście nawet o czwartej zejść nie chcieli
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Patrząc na datę kiedy to pisałaś - to NA PEWNO MOje i MOJEGO KOCHANGO Z.
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ponawiam wątek. Przygotowuję się do wesela i jestem na etapie szukania DJ-a. Możecie polecić sprawdzonego DJ-a z Wrocławia? Szczególnie będę wdzięczna za opinie o DJ Zalew!!! Wizażanki liczę naWas
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że gdzieś na wizażu ktoś go polecał, więc też przez chwilę się nad nim zastanawiałam. Ale ostatecznie wybrałam kogoś innego
.
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

hand-made: urodzinowo na 40tkę
Wlasnie dzisiaj sie z nim spotkalam i zarezerwowalam termin. mam nadzieje, ze bylas zadowolona?

. Starsi goscie przez to czesto siedzieli przy stolach bo nie dawali rady.... Ale piosenki faktycznie "gleboko odkopane" i dawno nie slyszane
)Część muzyki sama mu dałam, część sam dokoptował